EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Dybfrysning af squash

Antal: 1 Portioner

Ret : Grundopskrifter

Ingrediens : Grøntsager / Grønsager

Indsendt : 2005-07-31


Ingredienser:
 squash
 
Forklaring:

Squash skal, som de fleste grønsager, blancheres inden de fryses, således at enzymernes kemiske aktion standses.

Man blancherer i kogende vand eller over damp. Squashen skæres i skiver eller i tern og lægges i ståltrådskurv eller sigte der nedsænkes i skoldhedt vand, f.eks. 4½ l. vand til ½ kg squash. Når vandet spilkoger igen blancheres de i 3 minutter, hvorefter kurven løftes op og squashen lægges i iskoldt vand, også i 3 minutter.

Ved dampskoldning anbringes kurven oven for vandet i 5 minutter og afkøles derefter i isvand i 5 minutter.

Når squashen er afkølet, og væden er løbet godt fra, pakkes den hurtigst muligt i en passende emballage og indfryses.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 6.3 (7 stemmer)

Opskriften er vist 19093 gange,
og udskrevet 632 gange.

Ninse  -  0000-00-00 00:00:00
Altid rart at vide:-)

Ilse  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg har i flere år frosset både revet og skivet squash uden at blanchere det, og det har været udmærket.

henny-hansen  -  2008-08-02 16:04:25
jeg har også frosset squashen ned groft revet på råkostjern, og det har været velegnet til mange tærter og gtyderetter

Jytte  -  2012-08-07 15:50:38
Jeg blancherer i microovn, det er let og virker fint.