Pølsehorn fedtfattige

Pølsehorn fedtfattige, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 30 stk.

FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Pølsehorn fedtfattige, billede 4 Pølsehorn fedtfattige, billede 1 Pølsehorn fedtfattige, billede 2 Pølsehorn fedtfattige, billede 3
Fotograf: Jytte  

Ingredienser:
2.5 dl.lunken vand
25 g.gær
1 æg
75 g.sukker
0.5 tsk.salt
1 håndfuld grahamsmel
3–4 dl.hvedemel
 
8 fedtfattige pølser
 
Opskrift:
Rør gæret ud i den lunkne vand.
Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt hvedemel tilbage).
Slå dejen godt sammen. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time.

Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem.

Del dejen i 2 stykker og rul dem ud med en kagerulle. Dejen deles til 16 trekanter.
Skær de 8 pølser midt over og læg pølserne på dejstykkerne. Rul dem sammen til horn.

Lad dem hæve på en plade med bagepapir i ca. 15 min.

Pensl hornene med vand eller mælk.
Bag hornene midt i ovnen.

Bagetid: Ca. 10 min. ved 220 grader C. alm. ovn.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Fedtfattige pølsehorn

karakterer:
Opskriften er vist 58002 gange,
og udskrevet 1650 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (42 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-02-10 16:36:11
Jeg ville,efter mine egne meninger, putte noget mere mel i,men ellers lækre brød ;))

  -   2012-02-13 21:04:37
Er ikke særlig stor fan af denne opskrift. Der skal MINDST det dobbelte i bare for at det bliver nogenlunde, og da jeg havde gået ud fra denne opskrift, havde jeg pludselig ikke nok mel - nu har jeg puttet dobbelt så meget i, og synes stadig den er smattet. Den står nu til hævning, tvivler på den gør det den skal på den time.. men nu må vi se, tror det bliver noget bøvl at rulle ud. Skuffende, at man skal eksperimentere sådan...

  -   2011-08-27 15:26:51
de er rigtig gode

  -   2010-11-14 11:23:44
Fantastisk opskrift. mindre sukker og mere mel, så er den skøn!

  -   2010-10-07 17:18:45
nu har jeg lige prøvet denne opskrift. og ja der skal mere mel i, men jeg synes nu de smager skønt, de dejlig lette. man kan godt smide mindre sukker i. men det smag og behag

  -   2010-06-18 18:28:25
ej, der skal jo 4.gange så meget mel i!

  -   2010-03-04 16:58:28
Rigtig gode pølsehorn... Dog en tand for meget sukker for min smag, de er meget meget søde i forhold til hvad jeg synes et pølsehorn skal være, og der skal en del mere mel i. Men ellers er de vildt lækre...

  -   2010-01-11 17:27:01
hej folkens god opskrift. ja, lidt mindre sukker, og en hel del mere mel. men herefter er de virkelig gode. også dagen efter selvom de er "brygget" på vand og uden fedtstof.

  -   2009-05-03 16:40:08
Vi synes de er overraksende gode i forhold til hvad kommentarerne siger. Der skulle måske mindre sukker i til jer andre der ikke har prøvet at bage dem.

  -   2009-04-30 21:20:47
Er der ikke alt for meget vand i? eller er det bare mig? min dej blev i hvert fald meget tynd!!

  -   2009-02-19 21:10:00
sukker er ikke det samme som fedt

  -   2009-01-15 15:57:42
Samme problem med melet! JEg skulle bruge mere end det dobbelte.. Ellers en god opskrift.

  -   2008-11-05 10:50:17
Mængden af sukker gør den da til alt andet end fedtfattig efter min mening.

  -   2007-12-09 14:16:57
Yhmm.. Har lige bagt dem.. De er rigtig gode. ^^ Prøv dem.. Ros fra Miig.. Kram.

  -   2007-11-28 12:32:53
Jeg har samme spørgsmøl som Mette, jeg skulle bruge meget mere mel i min dej ?

  -   2007-11-10 01:40:13
pølsehorn skal da ikke være søde? :S føj! bare brug en spise eller teske for at få gæren til at reagerer.. :S

  -   2007-09-25 17:44:35
hvis der virkelig skal så meget sukker i så synes jeg ikke rigtig den høre til under fedtfattig... sukker er ikke fedtstof men det er en ting man tager på af...

  -   2007-07-28 18:16:53
Enten er det mig der har gjort noget forkert, eller skal der meget mere mel i dejen for at den er til at rulle ud med en kagerulle.

  -   2007-01-29 15:32:44
Det er seriøst en herre god opskrift.. Jeg opdagede den her side for en uge siden og har allerede bagt de pølsehorn 3 gange..

  -   2005-01-01 01:01:01
det giver ingen mening med alt den sukker. Så kan det jo være lidt ligemeget at det er "fedtfattigt". Jeg bruger kun 1spskfuld for at give gæren lidt at hæve af.

  -   2005-01-01 01:01:01
hvorfor så meget sukker, sammenholdt med de andre opskrifter på pølsehorn?

  -   2005-01-01 01:01:01
rigtig godt med de billeder så har man et overblik hvordan det skal gøres rigtig flot

  -   2005-01-01 01:01:01
hvordan skal det give 30 stk, når vi kun har 8 pølser, hver delt i 2 og 16 stk dej?