EmediateAd

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Indsend opskrift

      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Rejeroulade/fiskeroulade

Antal: 1 Portioner

Ret : Forretter

Ingrediens : Rejer

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt : 2005-06-18


Ingredienser:
500 g.hel frossen spinat
2 løg
1 tsk.salt
 Peber
 revet muskatnød
3 æg
2 dl.Fløde
75 g.flødeost naturel
2 spsk.Hakket purløg eller dild
 
6-8 skiverrøget laks samt 100 g. røget lakserester
 Rejer efter behov
 Hummerhaler efter behov
 Kaviar
 
Forklaring:

Æggene koges, køles af og hakkes.
Spinaten koges 5 – 10 min. og
køles af

Fløde, krydderierne, purløg og
flødeost røres sammen.
Løgene hakkes og blandes i.

Læg de røget skiver laks på et
stykke film.
Smør med den creme der bliver af
fløde og flødeost, samt krydderier.
Derefter fordeles resten lag på
lag og man ruller ved hjælp af
filmen.

Rejerouladen kan med fordel laves
dagen i forvejen og lægges i
fryseren.
Den tages op 1 time før man vil
servere den og skæres i skiver
efter 15 min.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 7.3 (3 stemmer)

Opskriften er vist 15498 gange,
og udskrevet 462 gange.

herdis  -  0000-00-00 00:00:00
Creme for tynd, brug mindre fløde.