EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland





Aioli – fransk hvidløgsmayonnaise

Antal: 10 

Ret : Diverse Tilbehør

Ingrediens : Diverse flydende produkter

Oprindelsesland : Frankrig - Fransk - Franske

Indsendt : 2002-04-05


Ingredienser:
4-6 fedhvidløg
1 æggeblomme
0.5 tsk.sennepspulver
1 spsk.vineddike
0.5 tsk.salt
2.5 dl.olie
0.5 dl.vand
 hvid peber
 


Forklaring:

Pil og pres hvidløgsfeddene. Kom hvidløg, æggeblomme, sennepspulver, vineddike og salt i en skål. Pisk olien i lidt ad gangen. Først dråbevis, så olien piskes helt ind i æggeblommen, så lidt mere ad gangen.. Rør vandet i til sidst, så saucen får den rette konsistens, og smag til med salt og hvid peber.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 5.6 (22 stemmer)

Opskriften er vist 31599 gange,
og udskrevet 907 gange.

  -  0000-00-00 00:00:00
rigtig autentisk

  -  2011-01-08 15:52:24
Mega nemt og mega lækkert. delte potionen i 2 og puttede frisk hakket persille i den ene. Fantastisk