EmediateAd

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Indsend opskrift

      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Aioli – fransk hvidløgsmayonnaise

Antal: 10 

Ret : Diverse Tilbehør

Ingrediens : Diverse flydende produkter

Oprindelsesland : Frankrig - Fransk - Franske

Indsendt : 2002-04-05


Ingredienser:
4-6 fedhvidløg
1 æggeblomme
0.5 tsk.sennepspulver
1 spsk.vineddike
0.5 tsk.salt
2.5 dl.olie
0.5 dl.vand
 hvid peber
 
Forklaring:

Pil og pres hvidløgsfeddene. Kom hvidløg, æggeblomme, sennepspulver, vineddike og salt i en skål. Pisk olien i lidt ad gangen. Først dråbevis, så olien piskes helt ind i æggeblommen, så lidt mere ad gangen.. Rør vandet i til sidst, så saucen får den rette konsistens, og smag til med salt og hvid peber.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 5.6 (22 stemmer)

Opskriften er vist 30722 gange,
og udskrevet 899 gange.

  -  0000-00-00 00:00:00
rigtig autentisk

  -  2011-01-08 15:52:24
Mega nemt og mega lækkert. delte potionen i 2 og puttede frisk hakket persille i den ene. Fantastisk