Opskrift på Aioli – fransk hvidløgsmayonnaise Alletiders Kogebog

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Ugemadplan

      Ugens opskrifter



      Brugerservice

      Debat forum

      Teknik

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      Links















Aioli – fransk hvidløgsmayonnaise

Antal: 10 

Ret : Diverse Tilbehør

Ingrediens : Diverse flydende produkter

Oprindelsesland : Frankrig - Fransk - Franske

Indsendt : 2002-04-05





Ingredienser:
4-6 fedhvidløg
1 æggeblomme
0.5 tsk.sennepspulver
1 spsk.vineddike
0.5 tsk.salt
2.5 dl.olie
0.5 dl.vand
 hvid peber
 


Forklaring:

Pil og pres hvidløgsfeddene. Kom hvidløg, æggeblomme, sennepspulver, vineddike og salt i en skål. Pisk olien i lidt ad gangen. Først dråbevis, så olien piskes helt ind i æggeblommen, så lidt mere ad gangen.. Rør vandet i til sidst, så saucen får den rette konsistens, og smag til med salt og hvid peber.




Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:






Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 5.6 (22 stemmer)

Opskriften er vist 29883 gange,
og udskrevet 894 gange.



  -  0000-00-00 00:00:00
rigtig autentisk

  -  2011-01-08 15:52:24
Mega nemt og mega lækkert. delte potionen i 2 og puttede frisk hakket persille i den ene. Fantastisk