Coniglio alla pizzaiola

Coniglio alla pizzaiola, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1200 g.kanin
4 spsk.olie
3 fedfinthakket hvidløg
2 dl.hvidvin (ikke for sød)
1 spsk.kapers
 grofthakket persille
2 finthakkede ansjosfileter
5 dl.tomatpuré
 oregano
 salt
 peber
 
Opskrift:
Brun stykker af kanin i olien, tilsæt hvidløg. Når kødet har fået farve tilsæt hvidvinen og lad kødet simre i ca.10 min. Tilsæt kapers, persille, ansjoser først og rør dernæst tomatpuréen i med oregano, salt og peber. Lad retten småboble i ca. 5 min. og server den med råstegte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 13759 gange,
og udskrevet 188 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-10-29 03:50:36
ja der er jeg så også enig. Det er alt for kort tid. MEn man kan nu godt stege kanin. Det er bare ikke det bedste resultat man får :o) bon appetit og godt at se der er mange andre end mig og min familie med smag for kanin..

  -   2011-10-05 02:19:20
Helt enig med Villum. Jeg har lavet denneher ret før, og det skulle have over det dobbelte. Generelt synes jeg ikke, det er nogen stor succes at stege kanin eller bare ha' den på en pande, i ved. Den skal i en gryde eller i ovnen, ellers er jeg i hvert fald ikke tilfreds. Men smag og behag. Jeg kan bare ikke lide råt kaninkød.

  -   2011-06-03 08:41:01
Tror altså ikke, at den stegetid, der her er angivet, er nok for at kaninen bliver mør...