EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland





Blødkogte æg

Antal: 1 Portioner

Ret : Pålæg

Ingrediens : Æg

Indsendt : 2005-03-23


Ingredienser:
1 æg
4 dl.vand
 


Forklaring:

Vandet skal næsten koge, men uden at boble. Ægget lægges på en ske og puttes i gryden. Kog i ca. 4 minutter.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 7.8 (114 stemmer)

Opskriften er vist 36989 gange,
og udskrevet 148 gange.

Oliver  -  0000-00-00 00:00:00
smager hamer godt

ninna  -  0000-00-00 00:00:00
det smager godt, mums:-)

Jais  -  2007-01-17 18:05:31
4 minutter var for lidt for mig. Prøv med 5. Men ellers helt vildt god opskrift.

Kristian  -  2007-05-17 11:13:59
Der er intet bedre om morgenen, men jeg vil også sige 5 min i vandet.

Thomas  -  2007-08-14 15:42:13
Prøv med lidt salt i vandet - så er skallen lige til at "smutte" af...

Cathrinemaj  -  2007-10-22 16:35:39
LÆKKERT...kan spise alt for mange af dem

Frederik  -  2008-02-05 23:19:51
Mumsi Jumsi, jeps, men pas nu på det høje kolesterolindhold disse gule og hvide glæder har :)

benjamin  -  2008-08-04 11:44:58
smager super godt :P , men prøv med liidt soya oven i, det smager rigtig godt:P

  -  2008-11-24 09:21:13
Blødkogte æg kommer også I en light udgave. brug kun 2 dl vand, væden inden i æget gør at den bliver kogt. super god opskrift

Susanne  -  2008-11-29 08:25:42
Jeg elsker blødkogte æg om morgenen! :) 'det samme gør min farfar, så når jeg er på besøg dér, får vi altid blødkogte æg.

Peter  -  2009-01-12 20:15:48
Gerne 6 minutter. Hæld lidt peber og salt ned i vandet. For de kan få den franske udgave af et blødkogt æg, skal der hældes 1/2 ske sirup og 2 skeer balsamico ved. Så er den lige i kassen. Det er sådan de laver dem på de 5* hoteller!

Niels steins  -  2009-03-22 10:17:51
Jeg havde troet æggebne skulle koge 7 minutter

mette m  -  2009-05-02 11:54:02
jeg trode at det skulle koge den halve tid af hårdkogt

  -  2009-08-28 12:30:18
Man kan også anskaffe sig en såkaldt æggekoger hvis man jævnligt spiser æg. de fåes til et sted imellem 150 - 250 kr. Jeg har haft stor glæde af min i mange år

bimsen  -  2009-10-12 09:29:19
jeg har aldrig i mit liv lavet blødkogte æg før, så det bliver jo spændende at se hvordan de her blir' . skal man skrue ned for varmen når æggene er langt i?

  -  2010-02-24 11:34:55
Kogte æg forhøjer ikke kolesteroltallet, stegte kun en anelse. Blev fastslået ved stor undersøgelse i 93.

Hård anonym type  -  2012-06-21 10:36:34
Puha. Mit æg revnede, og da jeg slog hul på det, var det ikke ordenligt kogt, dvs. Flydende og jeg gav det endda 5 minutter. Mit andet æg fik 7 minutter og ægge hviden var halvt flydende og gennemsigtigt og halvt hårdkogt, plus at blommen var halvt hårdkogt.