Fasan i kål

Fasan i kål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 fasaner (eller 3 høner)
4-6 tynde skiverfersk flæsk
 
150 g.bacon
50 g.smør
 
1 lillehvidkålshoved
1 tsk.letknuste enebær
0.5 tsk.stødt timian
3-4 dl.Bouillon
 
Opskrift:
Fasanerne ombindes med spækskiverne.

Bacon snittes i terninger og svitses i lidt smør og heri brunes fasanerne.

Hvidkålen snittes i grove strimler og gulerødderne i mindre stykker. Begge dele pakkes tæt om fasanerne med krydderierne drysset imellem.

Når kålen er faldet lidt sammen, hældes den kogende bouillon i gryden. Væden må kun nå halvt op om kålen. Læg låg på og lad det simre i ca. 1 time.

Rør en gang imellem. Hvis nødvendigt tilsættes lidt væde.

Kålen anrettes i et varmt serveringsfad og fasanstykkerne fordeles ovenpå.





karakterer:
Opskriften er vist 19930 gange,
og udskrevet 439 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-12-10 19:24:57
Sjovt nok glemte jeg gulerødderne - kunne det være fordi antallet af dem mangler under ingredienser😂😂😂

  -   2010-01-29 12:13:03
hvad er det for en opskrift ???? gulerødderne er der ikke et ord om i ingredienserne,kommer de med posten ??? eller hvad