EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Svinemørbrad med kartoffelragout, tomat og hvidløg

Antal: 2 Portioner

Ret : Hovedretter

Ingrediens : Svinekød

Indsendt : 2005-02-26


Ingredienser:
1 lille svinemørbrad
400 g.små kartofler
6 tomater
2 fedfintsnittede hvidløg
0.5 citron saft herfra
 frisk basilikum
 Jomfru Olivenolie
 salt
 peber
 
Forklaring:

Varm olie på en pande og brun kødet stille og roligt på alle sider. Steg kødet færdigt i en varm ovn, 200 grader i 14 minutter. Tag det ud og lad det hvile lunt i 5 minutter.

Del kartoflerne og rist dem i lidt varm olivenolie, indtil de bliver gyldne. Tilsæt delte tomater og pres citron over.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer)

Opskriften er vist 6339 gange,
og udskrevet 98 gange.

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu