Hjemmelavede Tacoskaller

Hjemmelavede Tacoskaller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Tacoskaller Taco

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :     

Ingredienser:
125 g.majsgryn
5 dl.vand
4 spsk.plantemargarine
1 tsk.salt
300 g.hvedemel
 
Opskrift:
Kog majsgrynene 10 minutter i en gryde med vand. Rør af og til. Bland margarine, salt og hvedemel i majsgrøden. Ælt dejen let. Den skal være blød og let klistret. Form dejen til 8 små boller på størrelse med en bordtennisbold. Rul dejen tyndt ud på et melet bord. Steg pandekagerne på en tør og meget varm pande indtil de bobler op, ca. 2 minutter på hver side. Stabl dem ovenpå hinanden og hold dem varme under et viskestykke.

Tips:

En god måde at udrulle en tynd dej på er at lægge den mellem 2 stykker bagepapir drysset med mel. Udrul den på sædvanlig vis.





karakterer:
Opskriften er vist 40574 gange,
og udskrevet 720 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-12-05 15:37:50
Originale tacos er også små pandekager, ikke sprøde skaller:-) det er bare Danmark der laver dem sprøde...

  -   2015-02-06 17:59:52
Det skal lige siges at disse bliver til majspandekager og ikke tacoskaller. De smager stadig godt, men man kan godt blive skuffet, hvis man forventer de sprøde skaller

  -   2010-08-12 19:31:22
Kan man bruge olie istedet for margarine ?

  -   2007-04-17 17:07:25
kan man bruge den til nachos for det mangler jeg en opskrift på..... så skriv lige............ svar hurtig

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er bare godt

  -   2005-01-01 01:01:01
Det ser lækkert ud bare ved at tænke på det. Glæder mig til jeg skal prøve at lave det