EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland

Brun sauce til andestegen

Antal: 4 Pers.

Ret : Saucer

Ingrediens : And - Ænder

Oprindelsesland : Danmark - Dansk - Danske

Indsendt : 2004-11-07

Brun sauce til andestegen 4 Brun sauce til andestegen 1 Brun sauce til andestegen 2 Brun sauce til andestegen 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 hals vingespidser kråse og hjerte
1 lille løg
1 lille gulerod
 evt.2 tsk. andebouillon
5 dl.vand
1 spsk.smør
0.5 spsk.hvedemel
1 dl.fløde 13 %
 


Forklaring:

Kog hals, vingespidser, kråse og hjerte sammen med grønsagerne og evt. bouillon 1 time.

Si det (det kan gøres i god tid). Hæld stegeskyen fra anden oveni. Lad det stå et øjeblik, og skum fedtet af (det lægger sig foroven).

Smelt smørret, og pisk melet i. Spæd med skyen, til saucen er tilpas. Kom fløden i, og kog saucen igennem.

Smag til med salt og peber og evt. lidt ribsgelé. Farv med lidt kulør.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.9 (19 stemmer)

Opskriften er vist 30993 gange,
og udskrevet 1371 gange.

Slot, Lemvig  -  2006-12-12 14:40:23
Super opskrift, bare jeg steger det hele i en gryde førend jeg hælder væden ved, da det giver en meget kraftigere smag. Tak for alle dine gode opskrifter, og ikke mindst dine billeder, da det er lækkert at kan se fremgangsmåden trin for trin.

  -  2008-04-21 00:07:43
Også et godt tip bare at blande en meljævning og så udskifte fløde 13 % med piskefløde. Derved får man en tyk sovs, men dem er rigtig god og cremet som vi kan lide den.

Edith  -  2008-11-09 16:52:52
jeg bruger ikke smør til opbagningen , men andefedt så smager det mere af andesovs.

Claus Tindbæk  -  2008-12-04 14:57:32
Prøv at komme appelsin skiver og et par svesker sammen med det andet det har jeg gjort i mange år, det gør sovsen ekstra delikat