EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland





Hyllebærsuppe - Hyllebær suppe

Antal: 1 Portioner

Ret : Suppe

Ingrediens : Bær

Indsendt : 2004-10-23


Ingredienser:
1.5 l.vand
1000 g.friske hyldebær
1 stk. kanel
2 hele nelliker
1 citron skal heraf
100 g.sukker
2 æbler
100 g.melboller
 kartoffelmel eller maizenamel til jævning af suppen
 


Forklaring:

Hyldebær skylles godt under løbende vand. Hyldebær, vand og krydderier bringes i kog, og koger sagte under låg i 20 minutter. Saften sies fra, sødes med sukker. Tilsæt æbler som er skrællet og skåret i mindre stykker. Lad suppen koge 3-5 minutter, så æblerne bliver møre.

Melbollerne varmes i suppen, til de stiger op til overfladen. Suppen jævnes med lidt mel.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.9 (17 stemmer)

Opskriften er vist 20032 gange,
og udskrevet 455 gange.

Lillemor  -  0000-00-00 00:00:00
I stedet for melboller prøv da at servere suppen rygende varm og med en kold klat risengrød. Det er mums og iøvrigt mere børnevenligt

  -  2010-09-19 14:54:53
smager også rigtig godt gedeost og æbler og lidt honning

L.S.  -  2013-01-31 12:20:57
Hos os bruger vi kammerjunker el. tvebakker til.