Opskrift på Hyllebærsuppe - Hyllebær suppe Alletiders Kogebog

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Ugemadplan

      Ugens opskrifter



      Brugerservice

      Debat forum

      Teknik

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      Links















Hyllebærsuppe - Hyllebær suppe

Antal: 1 Portioner

Ret : Suppe

Ingrediens : Bær

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt : 2004-10-23





Ingredienser:
1.5 l.vand
1000 g.friske hyldebær
1 stk. kanel
2 hele nelliker
1 citron skal heraf
100 g.sukker
2 æbler
100 g.melboller
 kartoffelmel eller maizenamel til jævning af suppen
 


Forklaring:

Hyldebær skylles godt under løbende vand. Hyldebær, vand og krydderier bringes i kog, og koger sagte under låg i 20 minutter. Saften sies fra, sødes med sukker. Tilsæt æbler som er skrællet og skåret i mindre stykker. Lad suppen koge 3-5 minutter, så æblerne bliver møre.

Melbollerne varmes i suppen, til de stiger op til overfladen. Suppen jævnes med lidt mel.




Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:






Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.9 (17 stemmer)

Opskriften er vist 17683 gange,
og udskrevet 442 gange.



Lillemor  -  0000-00-00 00:00:00
I stedet for melboller prøv da at servere suppen rygende varm og med en kold klat risengrød. Det er mums og iøvrigt mere børnevenligt

  -  2010-09-19 14:54:53
smager også rigtig godt gedeost og æbler og lidt honning

L.S.  -  2013-01-31 12:20:57
Hos os bruger vi kammerjunker el. tvebakker til.