EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Andebryst stegt i ovn

Antal:
Pers.
Ret : Hovedretter

Ingrediens : And - Ænder

Indsendt : 2004-08-19

Andebryst stegt i ovn 4 Andebryst stegt i ovn 1 Andebryst stegt i ovn 2 Andebryst stegt i ovn 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Andebryst a ca. 300 g 1 andebryst beregner vi til 300 g.
Forklaring:

Kom andebrysterne på en meget varm pande med fedtsiden nederst i 2 minutter. Vend dem og steg i 2 minutter.

Kom andebrysterne i ovnen. Steges ca. 15 min. ved 180 grader C. alm. ovn.

Tips:

Serveres evt. med stegte grønsager, ovnkartofler og rosenkålspuré.



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 2982 (710 kcal)
KJ pr. Pers. 994 (236 kcal)
Vægt ialt 600 gram
Vægt pr. Pers. 200 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 497 KJ (118 kcal)
Protein 19.9 gram
Fedt 4.3 gram
Kulhydrat 0.0 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 7.4 (90 stemmer)

Opskriften er vist 289602 gange,
og udskrevet 9338 gange.

Dorthe  -  0000-00-00 00:00:00
En dejlig nem måde at lave andebryst, især hvis man skal have gæster. Kødet er stadig meget saftigt og mørt.

Helena  -  2006-12-09 16:41:14
det smagte som en drøm. det burde man virkelig prøve at lave......

Helena  -  2006-12-09 16:43:13
det var dejligt mørt og saftigt....jeg glæder mig til næste gang jeg skal have det.....

Jønne  -  2007-01-12 17:53:00
Super super godt. Jeg tilsætter inden den blir sat i ovnen 1-2 tsk. stærk djævlesovs på skindsiden.

Line  -  2007-04-09 09:53:59
Virkelig dejlig mad , hvor står der hva man skal gøre?

Line  -  2007-04-09 09:55:51
Harr fundet ud af det! :) vil prøve at lave det . (hihi)

Mads  -  2007-07-15 18:44:34
Opskriften nævner ikke noget omkring forberedelse af brysterne, men udfra billederne må man konskluderer at der gælder samme regler som på pande. Rids og salt.

  -  2008-04-03 18:00:07
nogen der har et bud på hvad centrum temperaturen skal være målt med stegetermometer ? vi ved som hovedregel at saften skal være gennemsigtigt for at kødet er færdigt, men vil gerne være dobbel sikkret nu det er fjerkræ.

Katrine  -  2008-10-25 16:50:38
Sikke fine billeder fra per. Tak for det. Skal selv til at springe mig ud i det nu. Håber det bliver godt!

Anna  -  2008-11-10 17:47:57
Super opskrift! Jeg er vild med den! Hilsen Anna PS Super hjemmeside!

lilian 2008-15-12  -  2008-12-15 00:15:05
Jeg har ikke før syntes andebryst var så spændene men efter at have prøvet den her opskrift er det ikke sidste gang, den er virkelig super

  -  2009-08-11 18:41:12
Mangler et par oplysninger, Skal der være vand i bradepanden? og skal de i varm eller kold ovn?? VH Susanne

Søren  -  2009-11-07 11:47:55
Ser fint ud - hvor er opskriften. "Steg noget kød på en pande" - er da ikke en opskrift.

Anelise  -  2009-11-20 16:04:57
Det må jeg prøve. Nogen der har en ide til hvad man kan servere det med?

  -  2010-02-01 13:18:46
hvor finder jeg opskriften på andelår, stegt i ovn??

  -  2010-02-01 13:19:40
hvor finder jeg opskrift på andebryst (ikke andelår), stegt i ovn??

Brumbasse50  -  2010-04-28 11:49:35
Andebrystet smager rigtig godt. Jeg synes bare at du kunne have givet en mere eksakt opskrift, især for kokamatører,som mig. Hvad med krydderier? Hvilken type krydderier, passer sammen med andebryst. Undskyld mig,jeg er en novice ud i kokkekunst. Jeg har dog prøvet mig frem og har fundet en rimelig kombination af krydderier, som holder. Så din meget korte opskrift, har båret frugt. Det smager forrygende og hvis du sender flere opskrifter ind, ville det hjælpe glade amatører,som mig, med nogle flere detaljer.

liver  -  2011-11-10 18:28:31
kan få liver til at smage mere af and end and en skam at skøre and ud

  -  2013-01-14 17:51:26
15 minutter i ovnen er desværre ikke nok. Vi blev nødt til at pandestege resten så den ikke var rød... Men nåh ja, det er jo and :)

Lis  -  2013-10-04 14:42:30
Hvad laver man sauce af?