EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland





Kyllingetærte II

Antal:
Pers.
Ret : Hovedretter

Ingrediens : Kylling - Kyllinger

Indsendt af : Ulla

Indsendt : 2004-06-06

Kyllingetærte II 4 Kyllingetærte II 1 Kyllingetærte II 2 Kyllingetærte II 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Kyllingekød, kogt
200 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1.5 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Skinkestrimler, kogt 1 pakke skinkestrimler indeholder gerne 150 gram.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peberrod
1 tsk. Paprika, edelsuss *
   
2 Butterdej, rulle * 1 pakke med butterdejsruller vejer 450 gram og indeholder 2 ruller
    1 pakke med butterdejsruller vejer 450 gram og indeholder 2 ruller
  Pensling: 1 pakke med butterdejsruller vejer 450 gram og indeholder 2 ruller
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Overfør ingredinserne for Kyllingetærte II til mealChaser indkøbsliste

Forklaring:

Skær kyllingekødet i terninger eller strimler. Rens champignonerne og del evt. de store.

Smelt smøret og lad champignonerne snurre heri nogle minutter. Rør melet i og spæd med hønsebouillon og piskefløde. Lad sovsen koge igennem. Tilsæt kyllingekødet, skinketern og peberfrugtstrimler og smag til med salt, peber og paprika.
Lad stuvningen blive kold.

Tø butterdejen ved stuetemperatur ca. 30 minutter. Rul den ene rulle lidt ud og beklæd en smurt tærteform ca. 27 cm. i diameter. Kom den kolde stuvning i og rul den sidste rulle af dejen ud og læg over som låg. Pensel med æg.

Lav blade af dejrester. Pensel tærten igen og skær et par ridser i låget bag den ca. 30 minutter ved 225 grader C alm. ovn.

Server den lun med en skål salat.

Tips:

Kyllingetærten kan gøres klar i god tid og opbevares i køleskabet, og blot stikkes i ovnen ½ times tid før serveringen.



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 17254 (4108 kcal)
KJ pr. Pers. 4313 (1027 kcal)
Vægt ialt 1972 gram
Vægt pr. Pers. 493 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 874 KJ (208 kcal)
Protein 10.2 gram
Fedt 14.2 gram
Kulhydrat 10.3 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.6 (24 stemmer)

Opskriften er vist 122810 gange,
og udskrevet 2885 gange.

Lisbeth  -  0000-00-00 00:00:00
Den er rigtig dejlig, selv de kræsne børn kunne lide den

ndj  -  2008-11-21 11:08:59
lyder spændende - kan den fryses ?

sofie  -  2009-08-30 16:55:49
hvor lang tid tager den at lave?

Birte  -  2009-09-29 08:31:19
Dette er en skøn tærte, smager rigtig godt, og er nem. Tager ikke lang tid.

Karin  -  2011-04-20 08:07:50
Den er temmelig fed. Er man 4 personer om 1 tærte får man 1000 kalorier!

Maria  -  2011-10-11 12:45:21
Kan man bruge mælk i stedet for fløde??

Stine  -  2012-04-04 19:13:12
Det er da alt for meget med 225 grader, min tærte fik 30 - 40 min på 200 grader, det passer meget bedre. Jeg brugte madlavningsfløde istedetfor piskefløde. Jeg kom bacon, rød peberfrugt, og broccoli i sammen med kyllingestykker. Jeg har lavet den flere gange på denne måde, og den har kun fået ros.

Nanna  -  2012-11-26 17:04:56
skal ovnen være kold eller forvarmet?? :) glæder mig til at prøve den..