EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland





Lette Pølsehorn

Antal:
stk.
Ret : Frokost

Ingrediens : Blandet kød

Indsendt af : Henrik

Indsendt : 2004-04-22

Lette Pølsehorn 4 Lette Pølsehorn 1 Lette Pølsehorn 2 Lette Pølsehorn 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
100 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2.5 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Gær
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
450 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

500 gram Pølser
   
  Pensling:
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
    1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Overfør ingredinserne for Lette Pølsehorn til mealChaser indkøbsliste

Forklaring:

Smelt margarinen i en gryde og hæld den i en skål. Rør vand og gær i. Rør salt, sukker og hvedemel i. Ælt dejen sammen og skær den i stykker.

Kom lidt mel på bordet og kagerullen. Rul hvert stykke dej ud med kagerullen, til det er så stort, at pølsen kan pakkes ind.

Pak hver pølse ind i et stykke dej. Læg bagepapir på bagepladen. Læg pakkerne på pladen.

Tænd ovnen på 200 grader C. alm. ovn.

Lad pakkerne hæve på pladen i cirka 30 minutter.

Pensl pakkerne med æg. Bag dem 15 min. i midterste ovn rille.



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 16054 (3822 kcal)
KJ pr. stk. 1605 (382 kcal)
Vægt ialt 1428 gram
Vægt pr. stk. 142 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1124 KJ (267 kcal)
Protein 8.6 gram
Fedt 14.8 gram
Kulhydrat 26.0 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.4 (539 stemmer)

Opskriften er vist 602483 gange,
og udskrevet 29053 gange.

Britta  -  0000-00-00 00:00:00
Det var nok de bedste pølsehorn jeg har smakt

Bente  -  0000-00-00 00:00:00
super gode

Dennis  -  0000-00-00 00:00:00
Utrolig gode! Især med lidt ketchup i!

andreas  -  0000-00-00 00:00:00
helt klart de beste!!!

Mejse  -  0000-00-00 00:00:00
Virkelig gode:)

Linda  -  0000-00-00 00:00:00
kanon go´ kan også bruges til pizzasnegle

sofie  -  0000-00-00 00:00:00
uhm,absolut de bedste du har lavet mor,siger min datter !!!

Lotte  -  0000-00-00 00:00:00
de var bare super gode. Især med ketcup og sennep- hmm

Charlotte  -  0000-00-00 00:00:00
De pølsehorn gjorde lykke på frokostbordet hos hele familien!

Stine S  -  0000-00-00 00:00:00
de er rigtig gode og nemme at lave :) Prøv både med sennep og ketchup i.

marianne  -  0000-00-00 00:00:00
uhm.De er super lette og lave og er hammer lækre

Heidi  -  0000-00-00 00:00:00
super gode - og ikke mindst nemme og lave

Kanelfrøken  -  0000-00-00 00:00:00
et stort hit hos mine fødselsdagsgæster!

Rebecca  -  0000-00-00 00:00:00
jeg er jo kun 10 år og nu da jeg prøvede jeg dem synes jeg de smakte rigtig godt men det tar længere tid for et barn at lave dem end en voksen

emma  -  0000-00-00 00:00:00
supwer goe de skal bare prøves

shaggy1980  -  0000-00-00 00:00:00
de er bare supergode og rigtige nemme at lave

Helle  -  0000-00-00 00:00:00
Simpelthen jordens bedste pølsehorn! :-)

mie  -  0000-00-00 00:00:00
har lige lavet dem.. og de er meget gode... muumms

Ulla  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg lavede 2 cirkler á 8 stk, i alt 16 horn - med ½ pølse i hver. Meget lækre! Og vildt nemme fordi der ikke skal "mellem"hæves! Har lige lavet halv størrelse, dvs. 32 stk med syltetøj i istedet - mums!

mille  -  0000-00-00 00:00:00
uhm glæder mig til at de er færdige, for lyder godt med de kommentar.. ü

Buller  -  0000-00-00 00:00:00
mums... de smager bare dejligt...

Sanne  -  0000-00-00 00:00:00
vildt gode. kæresten spiste næsten dem alle og jeg havde lavet dobbelt portion. hehe. laver lidt flere i dag. :D

Lene  -  0000-00-00 00:00:00
De er virkelig go'e og så er de utrolig nemme at lave

Sarah  -  0000-00-00 00:00:00
mums...................... aldrig smagt berdre...du Henrik hvor får du opskriften fra?

Diana  -  0000-00-00 00:00:00
De er bare zuper gode... de smager bare godt..

Birthe  -  0000-00-00 00:00:00
margarinen kan erstattes af 5 spsk olie

Charlotte  -  0000-00-00 00:00:00
Ikke nødvendigt at rulle ud med kagerulle..skær istedet en passende klump dej, tryk pølsen deri og rul på bordpladen til pølsen er dækket.. man undgår også at dejen åbner sig så let .. også let for børn ..

Stine S  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg har prøvet at komme 100g grahamsmel i dejen, og det smager også supergodt :).. Prøv at pensle brødende med kaffe, og drys lidt sesamfrø på hver pølsehorn, så ser de nemlig endnu bedre ud :) (De kommer ikke til at smage af kaffe) Det er også rigtig lækkert at komme ketchup og sennep i hornene :)

Helle  -  0000-00-00 00:00:00
De er bare super lækre..

Madlaveren  -  0000-00-00 00:00:00
Super pølsehorn ! Prøvede at drysse sesamfrø over efter penslingen - succes ! De blev både flottere at kigge på, og så smager sesamfrø jo godt,!

pia  -  0000-00-00 00:00:00
jeg vil bage dem idag..kan de fryses?

loise  -  0000-00-00 00:00:00
de er god.. Er gode med kethup

Naja  -  2006-12-01 12:54:24
gode gennemsnits pølsehorn.. - en smule hårde men ganske udemærkede.

Louise  -  2006-12-17 15:51:33
Muuuuums, de er bare for gode. Bagte dem i går og dryssede ost på, det er bare godt. Skal bage nogle flere i dag!

Anton  -  2007-01-12 15:49:27
De er vildt lækre! Især med en tsk karry i dejen.. Dejen kan også nemt bruges til boller

marcus  -  2007-01-14 10:35:29
mega gode;P

fam. olsen  -  2007-02-03 14:14:21
fylod dem evnt. med en blanding af sennes og ketchup

Mette og Cecilie  -  2007-02-17 15:01:30
Nemme at lave og lækre sprøde. De hæver vildt meget, så det skal man lige være opmærksom på. Der blev 18 horn i alt!

Pia  -  2007-03-06 09:19:29
"10 fra alle her i kantinen"

Humus, Birkerød  -  2007-03-19 15:06:50
Det bedste ever! Jeg følte meget glæde! Lav dem med kærlighed, og de vil komme dig til gode.

Michael  -  2007-04-11 20:42:08
de bedste og endnu beder hvis bruger 100g grahamsmel og 1 tsk. kary

Louise&Vibeke  -  2007-04-17 16:46:57
Kanon gode pølsehorn!! vi fandt ud af at det var nemmere at rulle dejen ud med pølsen det var meget hurtigere og brødet passede sig selv til om pølsen så de blev perfekte!!!

Mette  -  2007-04-23 08:45:25
Genialt! bløde, luftige og lækre

Elisabeth  -  2007-05-02 17:02:56
De er bare super, og så er de nemme at lave. Skal ikke hæve så lang tid.

Maria  -  2007-05-03 12:49:30
De er bare super! jeg fik 20 stk.

Louise  -  2007-05-11 14:29:45
Mmmmm de er super lækre... :D og nemme at lave...

anne og karsten  -  2007-05-13 19:25:37
de er RIGTIG gode kan kun anbefale dem... tror vi vil lave dem til fødselsdag

Kirsten  -  2007-05-18 11:32:48
SINDSYGE GODE!

den smukke  -  2007-06-03 16:27:29
de har bare at smage godt

emilie  -  2007-06-04 14:15:46
super pølsehorn, meget nemme

Gunnar  -  2007-06-21 17:01:51
Rigtig gode!! Evt. rul dejen ud i en cirkel, og skær dem i trekanter, som en pizza, for nemmere at kunne rulle dem om pølserne ;)

Kamilla  -  2007-07-04 23:03:23
De er bare super lækre. Hvis man bruger brunchpølser bliver der min. dobbelt så mange :-)

anita  -  2007-07-30 11:13:01
Mega Gode og saftige=)..<33

camilla  -  2007-08-01 11:05:56
rigtig gode, og med cocktailpølser i har de en go størelse til snack bordet

gurli  -  2007-08-26 15:34:57
de smagte godt helt klart de bedste

Julius  -  2007-09-25 17:20:55
easy mode og smager super nice!

Ulla  -  2007-10-02 14:16:00
super lækre. vi fik et rigtigt pølsegilde!

Trible  -  2007-10-19 20:56:08
mumselimums. behøves ikke 100g magarine - brugte kun omkring 40g. og brugte 350g hvedemel og 150g fuldkornsmel. smagte perfekt! :)

Lise  -  2007-10-21 09:22:55
super super gode!!! mmm...

annemette  -  2007-10-21 15:59:23
mmh ja ti stk lige ned i mavsen, det mætter godt!

anna  -  2007-10-22 17:25:04
glæder mig til at smage

lotte b  -  2007-10-23 15:52:26
er der ikke mælk

Rikke  -  2007-11-01 16:33:07
Jeg skal til at lave pølsehorn, og med den omtale, MÅ jeg da bare prøve dem her

Jette  -  2007-11-04 11:05:36
Er rigtig nemme og hurtige at lave. Mine børnebørn er vilde med dem.

gulda guldina  -  2007-11-10 12:14:12
fantastiske, super gode og nemme at lave for både store og små prøv dem:D

Anna......12år.....  -  2007-11-18 16:55:53
Jeg glæder mig meget til at smage dem. håber de mætter nok til aftensmad.

Mette  -  2007-11-25 12:40:10
Rigtig gode og meget nemme at have børnene til at hjælpe med at lave. Super opskrift:-)

Mia  -  2007-12-12 17:19:10
Det er de bedste pølsehorn jeg har smagt ! ;-)

Marinella  -  2008-01-10 23:38:42
Er de ikke lidt kedelige uden hverken ketchup eller sennep...?

Charlotte  -  2008-01-15 13:06:23
Lyder rigtig godt. dem vil jeg ud og bage nu. vil da også prøve at komme lidt ketchup i. Glæder mig!

Tina  -  2008-01-22 17:21:03
Mangler lidt nemt til madpakken i morgen, og har pølser i fryseren. Opskriften lyder jo nem :-)

Britta  -  2008-01-25 12:39:54
Hejsa... Kan de fryses ned ? De smager kanon godt... Knuzz

Katrine  -  2008-01-30 11:59:07
De her pølsehorn er de bedste der findes og de er gode fordi det er med gær.

  -  2008-01-30 14:31:48
Nogle rigtige gode pølsehorn, som er super nemme at lave

Mig  -  2008-02-06 14:59:44
Glæder mig til at smage dem;)

Mette  -  2008-02-08 17:59:02
Bedste og hurtigste jeg har lavet. Lige til ug

Mrs.Solansky  -  2008-02-09 11:04:35
Jeg skal lave dem idag de ser viiíldt lærke ud :D ^^'

mig  -  2008-02-14 14:06:47
uha de er bare lækre, de smager rigtigt godt.. bagte nogle igår men de blev alle sammen spist hurtigt (: så jeg må hellere lave flere idag

babyparadis  -  2008-02-14 17:41:32
super gode ungerne elsker dem på madpakken :-)

Betina  -  2008-03-07 17:20:18
Rigtig gode og lette pølsehorn. Kæresten spiser dem med største velbehag..

hanne  -  2008-03-12 10:04:31
lækre pølse horn, men er man til ost, så prøv at rulle en skive toast ost med ind sammen med pølsen bare sørg for at lukke dejen helt tæt om pølsen. det er guf

Betina  -  2008-03-28 21:27:47
Rigtig gode pølsehorn. Lavede dobbelt portion og kæreste spiste rub og stub i løbet af ingen tid.

anne  -  2008-04-07 17:23:01
super nemme, og super velsmagende. skal fremover lavers som min. dobbelt portion

Mikkel  -  2008-04-08 21:01:40
Hurtige og nemme, lige hvad jeg søgte

  -  2008-04-17 14:41:17
Lidt kedelige når man tænker på hvor mange muligheder man har. Dejen kan formes til flade trekanter og pølsen rulles ind i den. Der kan drysses med sesamfrø - rigtigt lækkert touch

børge  -  2008-04-23 17:15:02
ja de var fine : ) men blev lidt sorte : S

Anders flyvholm  -  2008-04-25 12:51:46
pølsehorne er super gode vis man skal på tur

Laura  -  2008-05-17 00:19:48
Er netop lige blevet færdig med en portion Pølsehorn. Har valgt at lave dem i miniature istedet, da jeg får min lille 2 årige nevø på besøg imorgen, så det bliver en lille madpakke til vores Zoologiskhave tur imorgen. Tak for den gode opskrift Henrik:O)

Karina  -  2008-07-09 14:04:03
Rigtig, rigtig, rigtige gode, og dejligt nemt :D det er bare super ;D

Lianne  -  2008-07-10 17:55:57
Det er den nemmeste opskrift jeg nogen sinde har bagt efter ss og de smager bare mumsi hehe Go fornøjelse til alle ss

Mariane  -  2008-07-23 09:26:54
Det er godt nok den bedste opskrift på pølsehorn jeg er stødt på. Jeg blev lidt overrasket over dejens konsistens men MUMS for nogle horn det gav. Passede til en pose med 8 pølser som blev halveret. Det gav jo så 16 horn men hornene var også gode selv om de havde været en gang i fryseren.

Anni  -  2008-08-02 11:34:00
Skal de ikke forhæve???

tøssen  -  2008-08-05 15:01:03
super gode. det er bare de bedste jeg har smagt. de er oss super nemme at lave. namanam

Gitte  -  2008-08-08 10:08:09
Jeg er rigtig glad for denne dej, for den kan simpelthen bruges til det meste... Jeg har indtil videre brugt den til morgenboller (puttede lidt ekstra sukker i), chokoladeboller (puttede ekstra sukker og chokolade i), pølsehorn, pizzaboller og kornboller... Denne opskrift kan især anbefales!

julie  -  2008-08-18 15:54:30
de var gode:)

Ida  -  2008-09-22 13:33:13
Hvad med at i skrev at man skulle huske pølserne i ingredienser? Det er da rimelig logisk..

Heidi  -  2008-11-12 21:49:27
De er helt fantastiske og et stort hit hos min datter og resten af familien.

anne mette  -  2008-11-16 19:11:17
Ved nogen om pølsehornene kan fryses?

Sara  -  2008-12-15 14:39:07
De smager godt, men de ska ha længere tid i ovnen end 15 min

Sara b  -  2008-12-15 14:48:44
For at lave dem extra gode, bland sennep og ketchup og læg lidt sammen med pølsen inden dejen foldes om, drys med sesamfrø efter pensling med æg.

alex  -  2009-01-12 18:30:39
totalt gode!!! rigtig luftige og smadder lækkre nybagte!! jeg lavede dem med sigtet spelt mel da jeg ikke har det så godt med hvede mel.... mm mmm mmmm !

Mors lille bageri.   -  2009-02-19 15:39:48
Wauw de var gode! Men man kan også lade være med at lave dem så store så bliver de lidt nemmere og lækrere at spise. Men ellers kun godt herfra mig!

Bødlen  -  2009-03-06 17:07:05
Det er sgu gode pølsehorn.

Mikey  -  2009-03-23 20:50:16
Smager godt nok men i min ovn kunne de godt have klaret 20 minutter men igen alle ovne er jo ik ens :) .. ellers god nem opskrift .. Dog rullede jeg min dej ud i en cirkel og skar dem lige som en lagkage og folede dem som normale pølsehorn :-)

TechnoMulen  -  2009-04-02 08:23:14
49% fedt ..så er det vist vægt messigt at de er lette ;)

Nina  -  2009-04-06 16:54:18
Til dato de bedste og nemmeste pølsehorn jeg har bagt og jeg har nu ellers forsøgt mig med flere foskellige opskrifter.... Så det blev til top karakter fra mig

Nickolaj  -  2009-04-18 17:12:10
De er ret gode, men du skal lige huske at du skal købe "pølsehorns pølser" da de almindelige størrelse pølser får en meget tynd "hud" hvis du regner med at 10 pølser er 10 pølser :) De "almindelige pølser" er ca. 30% længere/større/tykkere end pølsehorns pølserne, så hvis du skal have en lidt tykkere dej på pølsen skal du lave lidt ekstra dej. Men de smager dejligt !

Helle  -  2009-06-02 09:37:14
Uhmm, det lyder som en go' opskrift, den skal afprøves, med lidt ketchup i :o)

Ida  -  2009-06-03 16:29:01
Nu er dejen lavet og de skal snart i ovnen. Synes godt nok der skulle mere mel i end der står i opskriften, men hva´pokker - det skal der jo altid :D Glæder mig til at smage dem.

pølsehorns elskeren  -  2009-06-03 21:55:52
Det er de bedste pølsehorn jeg har smagt, og jeg har sku lavet mange efterhånden kanon opskrift kan andbefales til alle pølsehorns elskere...

jesper  -  2009-06-11 10:43:32
De er kanone de pølsehorn, i skulle prøve at tilsætte lidt groft rugmel til opskriften så får man den også lidt grover det har jeg prøvet mums :D

chili25  -  2009-07-18 11:35:13
Super super opskrift. Jeg har forsøgt mig med en del, og denne her har klart vundet stort over alle andre pølsehorn jeg har bagt. Jeg ruller også dejen ud i en cirkel og bruger min pizzaskærer til at delen dejen i "lagkagestykker". Jeg lægger så en halv pølse på hver med en lille klat ketchup. Sådan kan vi bedst li dem. 1000 tak for en super opskrift som bliver kopieret tit til familie, venner og kollegaer.

Helle  -  2009-07-29 13:27:09
Super nemme at bage - og de smager dejligt! Tak for en god opskrift!

Mette  -  2009-08-09 15:14:56
De er super gode... er ved at bage dem for 2. gang:)

katja  -  2009-09-29 18:00:30
hmmm har lige lavet dem så glæder mig til at sætte mine tænder i dem:-)

jannie  -  2009-10-04 11:21:23
rigtig dejlig dej at arbejde med - fedter ikke og ungerne kan sagtens være med til at lave dem.

MC  -  2009-10-04 14:23:46
Har lige bagt 60 og spist de 20 :O)

Diana   -  2009-10-30 15:25:07
De smager fantastisk! Især med ketchup

Amalie  -  2009-11-04 19:38:07
er en pige på 12 og de er rigtig nemme at lave jeg syndes det er bedste pølsehorn jeg har smagt og min mor og far synes også de smager godt

Maria  -  2009-11-07 12:14:12
Top gode pølsehorn - det her vil klart blive den eneste opskrift på pølsehorn jeg nogensinde bruger!!!

Casper B  -  2009-11-22 15:21:30
4 unge gutter laver pølsehorn , vi er alle 17 år , og det er dejlig nemt at laver , super gode (:

Anders Klb.  -  2009-12-11 19:21:22
Rigtig gode, der er skam nok dej til 20 horn, altså 10 pølser der er skåret halvt over. Og opskriften på dejen er os rigtig god til pizzabund..

camilla  -  2010-01-12 19:42:38
de er i ovnen nu, så glæder mig godt nok til jeg kan smage dem. har lavet lidt af hver, med ketchup, ost og smør inden i. og 2 boller med chokolade stykker i.

  -  2010-01-29 11:22:41
super både til pizza og pølsehorn

Pølsehornebagerne:)  -  2010-02-14 17:35:54
De her pølsehorn er bare super, men måske lidt svære at lave... altså vi syntes de manglede dej. Bare et tip :(:(:( ( sur smiley)

Rikke Jørgensen  -  2010-02-17 13:08:31
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm det er de bedste pølsehorn jeg har fået længe. mine dagplejebørn elsker dem. mine børn og min kæretse elsker dem. det er bare lykken her. kun ++++++++++++++++++++++++++ her fra..

Vinnie  -  2010-02-17 22:10:18
Er de klistret at få ud på bordet?

  -  2010-02-19 14:40:59
de er fantastiske mmums!! især med ketchup i :-)

jacob  -  2010-02-26 16:40:31
De skal da hæve 2 timer i en stor suppegryde.& så formes ind i en forvarmet ovn så er de mere mums-- stol 100 % på det.. ummmm

Lars  -  2010-02-28 12:58:00
De er virkelig gode. Bløde og lækre. Lavede dem med en halv pølse i hvert horn - perfekt.

Isak Pais  -  2010-03-18 10:24:22
Jeg er en 16 årig dreng fra København der altid godt har været god til at spise hvad andre har serveret for mig, men ikke har gjort så meget ud af det den anden vej. Og det er da for galt! Dejlig simpel opskrift uden for mange ingrendienser, der var nem at følge også smagte resultatet fantastisk. Og som ekstra bonus blev der 18 pølsehorn selvom jeg fulgte den der passede til 10 :b En positivt overraskelse ville jeg sige ;) Jeg gav dem dog lidt længere i ovnen, men det er helt sikkert smag og behag, hvordan man foretrækker sådan noget. Nogen elsker en lidt hård dej (som f.eks. mig) hvorimod andre hellere vil have det er lidt klægt. Tror jeg vil prøve at putte sesamfrø på næste gang og måske krydre med noget rosmarin og/eller timian for at få lidt 'italiensk' smag. Kun fantasien sætter grænser jo ;)

Cecilie & iben  -  2010-03-23 12:35:15
Vi vil da lige prøve opskriften. Vores nabo er vilde med dem!:D

cecilie  -  2010-03-29 15:22:15
de er super lækre, men jeg brugte ca. 40% grahamsmel, i stedet for rent hvedemel, og de er bare gode og lidt mere fiberrige:)og brugte olie i stedet for margarine. mums!

..Pla-::  -  2010-04-09 14:52:04
Beklager, der er bare lidt for meget fedt! 49% ... Det er næsten halvdelen! ...

anders  -  2010-04-10 14:57:07
lækre men synes ikke de hæver ret meget

Izaa!!!  -  2010-04-20 17:54:19
De er gode, sprøde og lige til at lave

  -  2010-04-23 11:35:25
det er de bedste pølsehorn, jeg nogensinde har smagt. Jeg løb ti kilometer på superhurtig tid fordi de er så sunde.

Ann-Simone  -  2010-04-25 11:54:19
Lavede dem og sikke en succes, de små ballademagere kunne kun komme med kommentarene ''Bedre end bagerens!!'' - Skøn og let opskrift.

nynne   -  2010-05-01 13:04:36
en god og luftig dej! den er rigtigt god og lækker!;D

Køjkongen  -  2010-05-06 00:38:38
Sikke nogle lækre store horne.. mumsi mumsi namme namme. Jeg elsker især den linde og medgørlige dej! lige til at forme efter pølserne.. husk dog at lave rigeligt, ellers står man med ingen dej og mange store pølser.

Tina   -  2010-05-21 13:58:54
tilsætter 100g grahamsmel og sparer på hvedemelet. Så lidt mel som muligt og de er super.

Tina   -  2010-05-21 14:01:20
-erstatter de 100 g margarine med 5spsk olie :-) dobbeltportion passer til 20 store el. 40 små/halve pølser

  -  2010-06-09 14:16:21
SUPER !!!!!!!!!!!! Men vi tilsatte en 5-korns blanding :)

mira  -  2010-06-11 19:26:08
det bar en super opskrift:)

  -  2010-06-17 17:40:17
utrolig gode og super nemme at lave

døw og as  -  2010-07-13 13:53:21
det var som en drøm da jeg puttede hornet i munden. det var som at svæve på en sky. jeg følte jeg var i den syvende himmel. kan anbefales at putte en ekstra pølle i

Bagerén  -  2010-07-15 18:33:42
hehe, noget skidt at lave. men de smager godt :P ( prøv at lave et pizzahorn med den her opskrift. dvs et pølsehorn med noget tomatsovs, eller hvad i bruger til jeres pizza, og så ost ovenpå, og bag det af med det ovenpå :) )

Mikkel  -  2010-07-19 15:52:57
10 kokkehuer fra en rigtig pølsehornselsker. Med 00 italiensk hvedemel, og karryketchup giver det den perfekte blanding, af smag, kvalitet og konsistens. Kanon opskrift. Mange tak for et herligt kulinarisk eventyr. ps. Hvis du fortsætter denne herlige opskriftsstil bliver du nød til at bøje det i neon... TAK FOR MAD!

Martin Y.  -  2010-07-22 17:25:24
Til dem der skriver det med 49% fedt, så er der altså "kun" 14,8% fedt i selve pølsehornene, og det kan du jo gøre endnu mindre ved at bruge enten noget fedtfattigere margarine eller noget godt olie sådan det er sundere fedt du spiser... Evt brug kyllingepølser... Roberts Kyllingepølser er ofte "discount" og dermed billige og gode... Men vil da lige prøve at lave dem i aften :)

Kit  -  2010-08-05 10:52:01
De er rigtig gode. Jeg kommer lidt solsikkekerner og groft mel i til samvittigheden. Jeg ruller dejen som en cirkel, skære et kryds så den deles i 4, på med pølsen, så ruller jeg fra den brede kant ind mod midten. De ser meget mere indbydende ud når de faktisk ligner horn.. ;)

Pernille  -  2010-08-24 10:54:51
Dejlig nem og hurtig opskrift, super. Jeg brugte 10 pølsehorns pølser og fik derudover 18 coctailpølsehorn og jeg sparede ikke på dejen*s*. Er spændt på at smage dem, de er i ovnen nu*S*

sille  -  2010-09-17 14:44:56
jeg synes det er en god og nem opskrift, jeg har bare en ting at sige, og det er, det vil være en god ide at putte ketchup i, så de ikke bliver fot tørre.(:

  -  2010-09-18 17:35:32
Nem og god opskrift... Så er der madpakke til næste uge ;)

Emilia  -  2010-09-26 18:46:19
Rigtig gode! Havde ikke så meget hvedemel, så tog bare hvedemel, pizzamel og grovmel, men de blev alligevel rigtig gode! Lavede 20, men der kunne godt have været lidt mere dej...

Anne  -  2010-10-02 11:12:50
De var super gode!

Emma & Annika  -  2010-10-19 14:25:27
DE BEDSTE HORN VI NOGLE SINDE HAR SMAGT! og det skulle ikke engang hæve? :D - nemme nok til at to teenagere kunne lave dem!

Alice  -  2010-10-29 05:19:06
Som jeg husker dem fra omkring 1970 da mine børn havde fødselsdagsparty med deres små klassekammerater og også fra en gammel opskrift fra Omosbageopskrifter som jeg samlede på og byttede med mine klassekammerater. Min datter som nu er 32 har siden efterlyst den op til flere gange.

Heidi  -  2010-12-03 13:01:39
Følger altid den her opskrift, når jeg skal lave pølsehorn :) Elskerrr,- pølsehorn! 5/5

  -  2010-12-22 17:42:13
De er super gode .. Jeg fik dog ikke bare 20 pølehorn som jeg ønskede, men 26 plus 6 boller fordi jeg ikke havde nok pølser ;) .. Men det er bare et plus ! :D

pølsepigerne  -  2011-01-03 15:14:09
super lækrer pølsehorn, lige til at spise, dem vil vi helt klart anbefale:).

Carina Vejen  -  2011-01-26 20:32:45
MEGA MUMS :P.. Den bedste dej ever.. Også velegne til snobrødsdej :)

  -  2011-02-01 14:35:48
Kan også bruges med glutefrit mel :) Der skal bare en anelse mere mel til, men de bliver rigtig gode :)

Camilla  -  2011-02-09 22:36:23
Super hurtig og nem opskrift. Jeg brugte flydende magarine og opløste gæret i lunkent vand, så går det endnu stærkere. De smager rigtig fint.

Sigrid og Rosa  -  2011-02-13 13:40:34
Nu er de snart færdige, vi glæder os til at smage dem. :)

Sigrid og Rosa  -  2011-02-13 17:04:28
De var super! Vi tog det overskydende dej og puttede kanel og sukker på, det var også godt. De var nemme at lave, vi er 13 og 10 år, og det kunne vi sagtens.

Maria  -  2011-02-15 19:37:34
Super lækre pølsehorn! Anbefales varmt!

Peter Petersen  -  2011-02-17 19:36:16
har lige bagt dem, glæder mig til at smage

Peter Petersen  -  2011-02-17 21:03:58
Mmmmmhhh det smager dejligt. Meget god kat

  -  2011-02-22 09:22:38
jeg elsker pølsehorn

Camilla  -  2011-03-25 19:36:19
Virkelig gode og luftige ... tombs up !! :)

Kamilla  -  2011-05-04 17:55:09
De kan kun anbefales! Enormt nemme at lave, og så blev de rigtig flotte at se på !

Line  -  2011-06-10 06:57:18
er pølsen beregnet med i de 26g kulhydrater pr 100g? :-) men mums, hvor frådern! :-D

JeaMik  -  2011-06-13 10:46:20
Super nem dej at arbejde med - og super pølsehorn :-)

Nicky- korsør.  -  2011-06-17 12:51:51
Dejlig nem opskrift, lige til at følge. Min datter elsker at lave dem sammen med mig.

Anne-Mette  -  2011-06-28 03:51:46
Jeg synes nu dejen skal have mere mel, end der står anvist. faktisk 250 g mere...

maria   -  2011-07-14 10:59:00
Jeg ska til at lave dem,og glæder mig helt vildt meget ka slet ik vente.Har os læst alle jeres kommneter så er vild spændt hehe

kongen  -  2011-07-19 17:35:26
De er lækre og lige som de skal være. De går lige i ....!

Stefan  -  2011-07-29 01:37:01
Jeg lavede 48 pølsehorn af denne opskrift, og undskyld mig, men de smager forfærdeligt. Alt for lidt sukker, vil anbefale at putte 4-5 spsk sukker i stedet for 4 tsk sukker, som der står, at der skal i. Jeg ved ikke hvordan de smager, hvis man kun laver 12, det har jeg ikke prøvet, men kan se på andre kommentare, at de synes de er gode, jeg forstår det ikke, for de 48 her, blev lige til fuglene.

Sandra Naomi Hansen  -  2011-07-31 14:45:09
En smag for ganen tilføjede dog lidt sur sød sauce i rullen altså ikke den rulle du tror min dreng

Sabina  -  2011-08-05 13:14:50
Rigtigt go opskrift :D og de smager som en drøm :D

anna   -  2011-08-07 11:01:03
de er super gode og nemme at lave:-)

Fru Jacobsen  -  2011-08-22 19:24:53
De er gode!!! Jeg ruller dem ud, så jeg får 8 store horn, og som lille ekstra bonus ligger jeg en skive meget tynd bacon (rå) i ca samme længte som pølsen, og ruller den med! Så bliver hr jacobsen, nemlig MEGET glad!

Lærke og Jesper  -  2011-08-27 19:38:50
Super lækre de bedste pølsehorn vi har smagt.. og så er de ikke hårde..

Andreas   -  2011-09-03 15:48:50
de er gode

Janni  -  2011-09-23 09:39:59
Fantastisk god opskrift ! Det er faktisk slet ikke nødvendigt at rulle hvert stykke dej ud med kagerulle. Jeg skærer dejen ud i det antal stykker jeg skal bruge og så "trækker" jeg det stykke ca 10 cm lang og ligger derefter pølsen ned midt på dejen og folder så først enderne ind og derefter siderne. Så er brødet samlet og det tager kun 10 sek. :-)

Cecilie  -  2011-10-19 13:28:16
nemme og super gode pølsehorn !

Sofie & Cille  -  2011-10-19 18:47:48
De er sygt gode, men de smager bare endnu bedre hvis man pensler den med lid ketchup inden man kommer pølsen i og så endnu, endnu bedre hvis man ruller pølserne ind i bacon!_! mmm...

Ditte og Martin  -  2011-10-30 18:02:00
De smager satme sprøde ;) De bedste pølle-Johnnys nogensinde :) Lidt af det røde, så den hjemme xD

  -  2011-11-04 18:11:48
de er gode jeg laver mine så de ligner dem man kan få på statoil med ketchup under pølsen

Michelle  -  2011-11-09 18:12:58
Lavede en grov-udgave med div. frø/kerner, samt 3/4 rugmel og 1/4 hvedemel. Selvfølgelig med ketchup indeni. Super lækre :-)

Mig  -  2011-12-04 10:13:38
Prøver at lave dem nu

pernille og morten  -  2012-01-09 20:05:01
super lækkere pølsehorn de er bar go

Rikke Dehli  -  2012-02-04 14:14:26
Jeg skulle lave til 20 pølser, og satte dejen på 20 stk. Men de bliver ENORME! Opskriften til 20 kan sagtens gå til 30 eller 40 halve pølser. De er stadig i ovnen, så om de smager godt ved jeg endnu ikke ;)

Amalie  -  2012-02-08 19:23:29
Jeg har her til eftermiddag været ved at bage pølsehorn. Jeg lavede en portion til 30 horn, men da jeg var færdig havde jeg altså 62.. Ved ikke hvad der er kikset men de blev nu udemærket :)

Anonym  -  2012-02-16 08:07:00
De er meget gode, men jeg nogle for gamle pølser i, så vi spiste kun brødet! men jeg havde lyst til MERE!

Pølseelskeren   -  2012-02-18 15:41:56
You just made my life <333333333333333333 Mmmhhhh uuhmmm æhhh (jeg klapper mig på maven)

Jeanette  -  2012-04-16 21:19:40
Helt vildt nemme og super gode. Jeg brugte olie i stedet for smør og erstattede lidt af hvedemelet med fuldkornsmel. Mums.

Anna.  -  2012-04-22 15:52:24
Super lækre og skønne, det er som at være på en drømme rejse når man spiser dem!!! De kan klart anbefales!!!!

moni  -  2012-04-24 14:22:13
mhhhh hvor er de dog gode:);)

Camilla  -  2012-05-27 15:17:04
Jeg glemte at stille dem til hævning, men de blev nu alligevel store og super lækre- så de kan altså også laves a la ekspress ;)

Natalie  -  2012-09-01 20:28:20
Har bagt dem 2 gange nu, men har ladet dejen hæve 30 min imellem æltning og formning, så er der dej i overskud til at lave nogle virkelig lækre boller også.

Astrid  -  2012-09-07 18:36:26
Undskyld Britta men i Danmark hedder det smagt og i Norge smakt...

Rikke  -  2012-10-28 18:43:25
Super gode har lavet dem 1 gang før og er i gang nu igen

Tina  -  2012-11-10 17:18:03
Mums hvor er de gode:D

Sillemusen :D  -  2012-11-16 15:09:00
Jeg skal snart lave dem !! Jeg tror de bliver SUPER GODE!!!!. Jeg putter nok lidt ketchup i pølsehornene. Glæder mig til at smage dem. Og til alle dem der har sprurgt om de kan fryses, så ville jeg bare lige sige at næsten alt kan fryses. Når man fryser er det nok ikke så lækkert som når de lige er kommet ud af ovnen. Knuz SilleMusen :D <3

Hanne banen  -  2013-04-16 21:24:52
Hej. De smagte godt. Jeg elsket dem. Lavet dem faktisk 1 gang om ugen så lækre de er:-)

Charlotte  -  2013-04-23 16:16:19
Jeg kan kun anbefale disse pølsehorn, de er super lækre :) Laver altid med halve pølser. I dag står den på endnu en portion og tror jeg vil lege lidt med mere forskelligt mel, ost og bacon! Så bliver kæresten nok glad ;) Svigermkeanikken, som ellers er god til at lave mad, måtte bare have opskriften, da hun havde fået dem, så gode er de :D

Sarah  -  2013-05-27 17:52:56
Det er super god men også sjovt

Anne  -  2013-06-08 20:17:47
Altså, med en far der er sygeligt glad for pølsehorn, er jeg ovenud lykkelig for denne opskrift. Hans sidste bestilling lød på 200 stk. Det er mange, men overhovedet ikke svært. Tak for at lette mit arbejde som "sød datter" Jeg vil klart anbefale den.

Schmidt6780  -  2013-07-22 12:12:12
Hold nu op de er gode! dejen er enkel og lige til at gå til :)

mig..  -  2013-10-13 22:51:16
Super gode horn!! Min familie nød dem, men der blev 30 styks?;)

  -  2013-10-15 10:25:28
de kan bruges til boller snegle,pizza

Ella  -  2013-10-15 10:28:01
de er super gode

  -  2014-01-05 10:37:11
Jeg er normalt et stort kiks i køkkenet.. Men shit man, de her er bare nemme og gode!!!!'

Marie-Louise  -  2014-08-22 18:11:53
De bliver super lækre, har lavet dem en del gange, og jeg skal lave dem igen i dag :-)

sanne og Liv  -  2014-09-23 18:23:01
Så lækre og gode.... Hvorfor har vi ikke brugt denne opskrift noget før :-)

Kris  -  2014-09-28 13:30:52
Nemme at lave og smager mega godt!