EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland





Røræg i mikroovn

Antal:

Ret : Pålæg

Ingrediens : Æg

Indsendt af : gismo

Indsendt : 2004-03-21


Ingredienser:
1 æg
1 spsk.mælk
 smør
 salt
 peber
 


Forklaring:

Pisk æg, mælk, smør, salt og peber sammen. Sæt skålen i mikroovn og kog på højeste effekt i 20 sec. Rør rundt og kog igen 20 sec. Hviletiden er herefter 20 sec.

Tips:

For hvert æg skal der 1 spsk. mælk i. Første kogetiden er for 1 æg 20 sec, for 2 æg 40 sec, og for 3 æg 60 sec. Anden kogetid er for 1 æg 20 sec., for 2 æg 40 sec., og for 3 æg 60 sec. Hviletiden er for 1 æg 20 sec., for 2 æg 40 sec. og for 3 æg 60 sec.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8 (16 stemmer)

Opskriften er vist 29522 gange,
og udskrevet 923 gange.

kirstenaerbo  -  2010-01-18 15:16:20
synes den blev lidt gummi agtig

vibs   -  2010-05-01 19:26:52
dejligt som ny røræg begynder at der ikke står antal gram smør -så kan jeg ikke bruge den

heidi  -  2011-09-23 13:12:35
hvor meget smør skal der i??

  -  2013-12-31 11:21:54
En 1/2 tsk fuld men det er ikke nødvendig med smør når det er lavet i microovn. Det kan sagtens undværes.