EmediateAd

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Indsend opskrift

      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Røræg i mikroovn

Antal:

Ret : Pålæg

Ingrediens : Æg

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt af : gismo

Indsendt : 2004-03-21


Ingredienser:
1 æg
1 spsk.mælk
 smør
 salt
 peber
 
Forklaring:

Pisk æg, mælk, smør, salt og peber sammen. Sæt skålen i mikroovn og kog på højeste effekt i 20 sec. Rør rundt og kog igen 20 sec. Hviletiden er herefter 20 sec.

Tips:

For hvert æg skal der 1 spsk. mælk i. Første kogetiden er for 1 æg 20 sec, for 2 æg 40 sec, og for 3 æg 60 sec. Anden kogetid er for 1 æg 20 sec., for 2 æg 40 sec., og for 3 æg 60 sec. Hviletiden er for 1 æg 20 sec., for 2 æg 40 sec. og for 3 æg 60 sec.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8 (16 stemmer)

Opskriften er vist 27532 gange,
og udskrevet 910 gange.

kirstenaerbo  -  2010-01-18 15:16:20
synes den blev lidt gummi agtig

vibs   -  2010-05-01 19:26:52
dejligt som ny røræg begynder at der ikke står antal gram smør -så kan jeg ikke bruge den

heidi  -  2011-09-23 13:12:35
hvor meget smør skal der i??

  -  2013-12-31 11:21:54
En 1/2 tsk fuld men det er ikke nødvendig med smør når det er lavet i microovn. Det kan sagtens undværes.