EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland

Kalvetykstegsfilet med aspargeskartofler

Antal:

Ret : Hovedretter

Ingrediens : Kalvekød

Indsendt : 2004-01-29


Ingredienser:
1 kg.tykstegsfilet
600 g.aspargeskartofler
1 bdt.broccoli
 Evt.hvidløg
 


Forklaring:

Kødet brunes 12-15 minutter, eller til fedtet er gyldent, midt i ovnen (bedst på ovnrist over en bradepande) ved 225 grader. Herefter tages kødet ud af ovnen og krydres med salt og peber og evt. hvidløg. Bouillon hældes i bradepanden. Dæmp varmen til 175 grader og steg videre til stegetermometeret viser ca. 60 grader. Tag stegen ud og lad den hvile i ca. 15 minutter inden den skæres for. Kog bradepanden af og lav en god kraftig sauce. Aspargeskartoflerne koges og pilles. Broccolien brækkes i små buketter, koges let og serveres til.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.9 (13 stemmer)

Opskriften er vist 16661 gange,
og udskrevet 696 gange.

  -  2007-02-25 17:42:56
Det ville være rart med en tidsestimering på stegetid, så man vidst i hvor god tid inden spisetid, man skulle sætte stegen i ovnen.

  -  2009-01-04 18:37:59
Skær kødet MED årene, på størrelse med 500-700 gr. Steg på panden ved høj varme, så årene bliver lukket.. Dette drejer sig om ca. 4 min. Put stykkerne i ovnen ved 200 gr. i 15 minutter. Tag kødet ud, dæk det til, og lad det trække 10 minutter.. Kom igen kødet i ovnen i 15 minutter, og lad igen kødet trække i 10 minutter før det skæres på tværs af årene. Skær i ca. 1 cm. tykke skiver ved servering..