Hare filet med Savoykål

Hare filet med Savoykål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Hare

Ukendt oprindelseslandKilde : Jagtforeningen ved Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 rygfileterne fra en hare
 olivenolie
2 dl.rødvin
1 klatsmør
2 gulerødder
0.25 selleri
1 Savoykål
 Muskatnød, friskrevet
3 pærer
 salt
 peber
 
Opskrift:
Læg fileterne i en skål og mariner i rødvin og olie i ca 30 minutter Steg dem i ca 20 minutter på en pande med salt og peber. Lad fileterne trække under et stykke stanniol i ca 2 minutter, og skær dem derefter skråt ud for at få større skiver.

Kålen
Gulerod og selleri snittes i helt små stykker. Kålen skylles, og snittes i fine strimler. Hæld derefter kogende vand over og lad dem stå i vandet i ca 5 min. Hæld vandet fra Svits gulerod og selleri i smør. Put kålen i og varm godt igennem. Smag til med salt og peber, samt lidt muskat.

Pærer
Skær pærerne i 8 både og fjern kernehuset. Skralden skal blive på Lynsteg pærerne i smør. De må ikke stege for længe, da de så bliver smattede.

Anret fileterne på en ”seng” af kål, med pærer omkring.





karakterer:
Opskriften er vist 11641 gange,
og udskrevet 240 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu