EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland

Toastbrød

Antal:

Ret : Brød boller og kiks

Ingrediens : Mel

Indsendt : 2003-08-10


Ingredienser:
4 dl.mælk
50 g.margarine
1 spsk.sukker
2 tsk.salt
40 g.gær
650 g.hvedemel
 
 Pensling:
 æggehvide
 


Forklaring:

Smelt margarine, hæld mælken i gryden og lad den blive fingervarm. Rør gæren ud i lidt af mælken og hæld al væsken op i et dejfad. Tilsæt sukker, salt og tilpas meget mel til at give en smidig dej, der slipper hænderne. Lad den hvile tildækket i 20 minutter. Slå dejen ned, tryk den ud i en plade og rul den ret stramt til en pølse. Læg pølsen i formen, dæk med folie og lad den hæve op til kanten af formen. Bag brødet ca. 30 minutter ved 210 grader.

Tips:

Opskriften passer til en form på 3 liter.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8 (48 stemmer)

Opskriften er vist 17693 gange,
og udskrevet 663 gange.

Carsten  -  2009-04-22 20:57:10
Super opskrift, men hvis man som jeg synes, at margarne ikke er det lækreste, kan man sagtens benytte rapsolie i stedet.

mlp  -  2009-05-26 17:10:45
Meget vellykket - hæver meget op, så er det planlagt til toastmaskine, kan man med fordele lave det til 2 toastbrød.

proces projekt  -  2009-11-20 12:58:07
Det kan skyldes ovnen at brødet ikke blev så pænt. men det blev en meget meget klistret konsistens, og det havde en meget stærk gærlugt

Anna  -  2012-07-17 11:58:52
Rigtig rigtig godt brød tror det er 10 gang jeg bager det, og en rigtig nem opskrift.

haenschke  -  2013-05-05 17:33:00
det var en super god opskrift. det smagte rigtigt lækkert

Cecilie   -  2014-03-09 13:10:29
Bages det med folie over? Synes nemlig mit brød klaskede lidt sammen da jeg fjernede det.

Berit 15/5-2014  -  2014-05-15 15:05:30
Nem opskrift og super lækker smag skær det på pålægsmaskinen fineskiver ligsom toastbrød