Vildtragout (Stegeso)

Vildtragout (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Diverse rådyr

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
800 g.kød fra dyrekølle
100 g.røget spæk
250 g.champignon
2.5 dl.fløde
2.5 dl.bouillon
 salt
 hvedemel
 kulør
 
Opskrift:
Skær kødet ud i skiver og spæk stykkerne. Læg dem i den gennemfugtede stegeso. Kom fløde og bouillon ved og steg kødet i 1 ¼-1½ time ved 220 grader. Kom de skiveskårne champignonstykker i de sidste 15 minutter. Jævn saucen og smag den til. Farv den med kulør. Server ragouten med spaghetti eller kartoffelmos





karakterer:
Opskriften er vist 30094 gange,
og udskrevet 722 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu