EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland





Kaspers Bradepandekage

Antal:
Pers.
Ret : Kager i form

Ingrediens : Mel

Indsendt : 2003-06-01

Kaspers Bradepandekage 4 Kaspers Bradepandekage 1 Kaspers Bradepandekage 2 Kaspers Bradepandekage 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
1 tsk. Natron * 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
300 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 dl. Appelsinjuice. konserves 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
200 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
    1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
  Pynt: 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
80 gram Pålægschokolade mørk 1 "plade" pålægschokolade vejer ca. 12.5 gram
  1 "plade" pålægschokolade vejer ca. 12.5 gram
Overfør ingredinserne for Kaspers Bradepandekage til mealChaser indkøbsliste

Forklaring:

Mel, kakao, natron og sukker blandes. Den smeltede margarine og de øvrige ingredienser røres i.

Dejen hældes i en stor smurt bradepande (40x30 cm.) eller 2 små. Bagetid ca. 45 minutter ved 175 grader C. alm. ovn.

Pålægschokoladen lægges på den varme kage.

Kagen skæres i firkanter.



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 22990 (5473 kcal)
KJ pr. Pers. 1532 (364 kcal)
Vægt ialt 1865 gram
Vægt pr. Pers. 124 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1232 KJ (293 kcal)
Protein 5.6 gram
Fedt 12.9 gram
Kulhydrat 40.0 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.6 (30 stemmer)

Opskriften er vist 28039 gange,
og udskrevet 1224 gange.

qvalitet  -  0000-00-00 00:00:00
Efyter min mening er 100 g kakopulver alt for meget. Smage bliver meget "mørk" og bitter, især for børn.

marianne  -  0000-00-00 00:00:00
tung og klæberig

Anette  -  0000-00-00 00:00:00
Har bagt den 100 gange, den er altid et hit! Putter gerne mere kakao i, har aldrig hørt nogen klage, heller ikke fra børn, tværtimod! Appelsinjuicen gør, at den kan holde sig saftig i flere dage. Supernem og lige til at gå til.

Pernille  -  2008-04-25 09:13:02
Den er så lækker og altid et hit uanset hvor den medbringes - jeg er også en af dem der har bagt den rigtig mange gange.

  -  2008-08-24 13:24:18
Den er extra god med lidt revet appelsinskræl og hakket chokolade... Og så ingen pålægchokolade på, men gerne lidt glasur, rørt op med appelsinsaft...

Christine  -  2009-06-29 14:42:32
Kagen er super lækker! Og juicen gør trikket! Mine venner har aldrig klaget over den... "Det er den bedste chokoladekage jeg nogensinde har smagt" Røg det ud af munden på min veninde da hun havde spist det 3. stykke. ;)Jeg laver den tit til at tage med til fredagshygge i skolen. Ps. chokoladestykker vil gøre den 110% i stedet for 100%

mie  -  2012-05-02 12:02:46
den er fantastisk!! er altid et sikkert hit!!

Gitte  -  2012-09-20 14:22:56
Hos os hedder den Marianne-kage og den er ALTID et hit. Her er der tale om en ordentlig chokoladekage og ikke en af de typer, hvor der er et par skefulde kakao i. Glasur rørt med appelsinskal og -saft er blevet fast bestanddel hos os. Bedste chokoladekage - punktum ;-)

Pewdiepiefan  -  2013-06-13 20:15:50
Jeg synes ikke der skal bestemmes om jeg skal skære kagen i firkanter eller ej. Hvis jeg vil skære min kage ud i stjerner, så gør jeg det.

Heidi  -  2014-07-18 12:56:10
Mega nem kage og alle børn elsker den. Holder sig frisk i flere dage. Bruger glasur i stedet.