EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland





Inges æblekage med kanel

Antal:
Pers.
Ret : Kager i form

Ingrediens : Frugt

Indsendt : 2003-05-24

Inges æblekage med kanel 4 Inges æblekage med kanel 1 Inges æblekage med kanel 2 Inges æblekage med kanel 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
  Fyld: 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
500 gram Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 tsk. Kanel, stødt * 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
1 spsk. Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
    1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Overfør ingredinserne for Inges æblekage med kanel til mealChaser indkøbsliste

Forklaring:

Æg og sukker piskes sammen. Mel og bagepulver sigtes i skiftevis med fløden. Dejen hældes i en smurt springform.

Æblerne skrælles, skæres i både og lægge på - sukker (fyld) og kanel drysses ovenpå. Den smeltede margarine dryppes over.

Bages ved 175 grader C alm. ovn i 60-70 minutter.

Serveres varm m/creme fraiche eller flødeskum.



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 14945 (3558 kcal)
KJ pr. Pers. 1868 (444 kcal)
Vægt ialt 1479 gram
Vægt pr. Pers. 184 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1010 KJ (240 kcal)
Protein 3.4 gram
Fedt 9.8 gram
Kulhydrat 35.5 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.6 (41 stemmer)

Opskriften er vist 125720 gange,
og udskrevet 3321 gange.

Sacha  -  0000-00-00 00:00:00
lidt gummiagtig

jytte  -  0000-00-00 00:00:00
God kage! Prøv at skifte fløden ud med ylette og erstat ca. 2 spsk. mel med havregryn. Jeg synes, det giver en anden konsistens.

Jens Otto  -  2007-09-15 15:15:32
Det må sige inge! Simpelthen den bedste kage jeg i lang tid har fået, men prøv i stedet for fløde at putte ingefær og øl i, det gir den en utrolig fyldig og rar smag!

mik  -  2010-10-29 00:05:27
Der er for meget væske i forhold til mel. og for meget sukker i forhold til mel.

Louise  -  2011-01-30 15:48:49
Fantastisk! Jeg tilføjer dejen lidt vanillesukker - det gør underværker og kagen har været MEGET populær de steder jeg har medbragt den :) Tak for en god opskrift.

Emilie NL  -  2011-05-26 14:06:35
En god kage... jeg fik god respons fra de gæster jeg serverede den for. Ikke en fantastisk kage, men den er god og forholdsvis let og lave og så ser den rigtig flot ud.

Emilie NL  -  2011-05-28 12:23:25
En god kage... jeg fik god respons fra de gæster jeg serverede den for. Ikke en fantastisk kage, men den er god og forholdsvis let og lave og så ser den rigtig flot ud.

katrine  -  2011-08-18 20:22:56
skal man bruge det der springform,kan man ikke bare bruge et ovnfast fad?

Katrine  -  2011-08-18 20:33:36
Er den fryseegnet?

Johanne  -  2011-10-01 12:26:06
Man kan blande revne æbler i dejen, det gør dejen mere svampeagtig - som en god squashkage. Jeg bruger altid syrlige æbler, da det giver en god kontrast til den søde dej. Jeg elsker denne kage! :)

Aya  -  2012-02-03 10:06:31
Dette er verdens lækreste æblekage.. Pas dog på at den ikke brænder på, put evt. Sølvpapir på når kage når den er halvvejs bagt.. Top karakter her fra..

Aya  -  2012-02-04 19:28:25
Super lækker æblekage.. Pas dog på at den ikke bliver brændt.. Som min den føste. Men prøv at ligge sølvpapir på mår kagen er halvvejs igennem bage tiden.. Den er simpelrhent så lækker og blød i konsistensen.. Jeg serverede den lun og med en klat cremefraiche.. Den er dog også lækker kold og uden noget... Så her fra får den topkarakter... Kan varmt anbefales

Henriette  -  2013-09-19 22:11:32
LÆKKER æblekage - kan varmt anbefales :)