Svampelasagne

Svampelasagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Lasange

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 vand
 olie
 
125 g.gulerødder
125 g.knoldselleri
200 g.markchampignon
200 g.østershatte
 olie til stegning
 
40 g.smør
40 g.hvedemel
5 dl.sødmælk
120 g.reven ost emmentaler)
 smør til pensling
 
Opskrift:
Lasagnepladerne koges i letsaltet vand med lidt olie og lægges herefter på et viskestykke.

Gulerod og selleri skrælles og skæres i grove tern. De koges møre i letsaltet vand og hældes op i en sigte, til vandet er løbet fra. Grøntsagerne blendes til puré.

Svampene renses, skylles let og skæres i grove stykker. De steges hårdt i olie og afkøles.

Smørret smeltes i en gryde, og melet røres i. Mælken tilsættes af et par gange under omrøring. 80 g af osten piskes i til sidst, og der smages til med salt og peber.

En sandkageform smøres med smør. Et lag lasagneplader lægges i bunden, herefter puré, svampe, sauce og lasagneplader skiftevis - der sluttes med lasagneplader. Lasagnen drysses med resten af osten.

Pastaretten bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i 30-45 min. Der serveres grøn salat til.

Tips:

Retten er også velegnet til forret (8-10 pers) med grøn sauce.





karakterer:
Opskriften er vist 13429 gange,
og udskrevet 230 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu