EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland

Svampelasagne

Antal:

Ret : Hovedretter

Ingrediens : Pasta

Indsendt : 0000-00-00


Ingredienser:
 vand
 olie
 
125 g.gulerødder
125 g.knoldselleri
200 g.markchampignon
200 g.østershatte
 olie til stegning
 
40 g.smør
40 g.hvedemel
5 dl.sødmælk
120 g.reven ost emmentaler)
 smør til pensling
 


Forklaring:

Lasagnepladerne koges i letsaltet vand med lidt olie og lægges herefter på et viskestykke.

Gulerod og selleri skrælles og skæres i grove tern. De koges møre i letsaltet vand og hældes op i en sigte, til vandet er løbet fra. Grøntsagerne blendes til puré.

Svampene renses, skylles let og skæres i grove stykker. De steges hårdt i olie og afkøles.

Smørret smeltes i en gryde, og melet røres i. Mælken tilsættes af et par gange under omrøring. 80 g af osten piskes i til sidst, og der smages til med salt og peber.

En sandkageform smøres med smør. Et lag lasagneplader lægges i bunden, herefter puré, svampe, sauce og lasagneplader skiftevis - der sluttes med lasagneplader. Lasagnen drysses med resten af osten.

Pastaretten bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i 30-45 min. Der serveres grøn salat til.

Tips:

Retten er også velegnet til forret (8-10 pers) med grøn sauce.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 10 (1 stemmer)

Opskriften er vist 7199 gange,
og udskrevet 150 gange.

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu