EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland





Sandwichbrød I

Antal:

Ret : Brød boller og kiks

Ingrediens : Mel

Indsendt : 2003-05-21


Ingredienser:
4 dl.mælk
50 g.margarine
1 spsk.sukker
2 tsk.salt
40 g.gær
650 g.hvedemel
 
 Pensling:
 æggehvide
 


Forklaring:

Smelt margarine, hæld mælken i gryden og lad den blive fingervarm. Rør gæren ud i lidt af mælken og hæld al væsken op i et dejfad. Tilsæt sukker, salt og tilpas meget mel til at give en smidig dej, der slipper hænderne. Lad den hvile tildækket i 20 minutter. Slå dejen ned, tryk den ud i en plade og rul den ret stramt til en pølse. Læg pølsen i formen, dæk med folie og lad den hæve op til kanten af formen. Bag brødet ca. 30 minutter ved 210 grader. N.B. Opskriften passer til en form på 3 liter.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 5.6 (22 stemmer)

Opskriften er vist 29181 gange,
og udskrevet 779 gange.

Kebab med smørelse  -  2009-10-06 13:28:41
Den er mega god med ekstra smør og ostehovedet

  -  2010-09-19 15:30:43
nem at bage :D

  -  2011-06-21 21:01:49
Også godt med 200 g grahamsmel i :-)