EmediateAd

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Indsend opskrift

      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Sandwichbrød I

Antal:

Ret : Brød boller og kiks

Ingrediens : Mel

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt : 2003-05-21


Ingredienser:
4 dl.mælk
50 g.margarine
1 spsk.sukker
2 tsk.salt
40 g.gær
650 g.hvedemel
 
 Pensling:
 æggehvide
 
Forklaring:

Smelt margarine, hæld mælken i gryden og lad den blive fingervarm. Rør gæren ud i lidt af mælken og hæld al væsken op i et dejfad. Tilsæt sukker, salt og tilpas meget mel til at give en smidig dej, der slipper hænderne. Lad den hvile tildækket i 20 minutter. Slå dejen ned, tryk den ud i en plade og rul den ret stramt til en pølse. Læg pølsen i formen, dæk med folie og lad den hæve op til kanten af formen. Bag brødet ca. 30 minutter ved 210 grader. N.B. Opskriften passer til en form på 3 liter.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 5.6 (22 stemmer)

Opskriften er vist 27455 gange,
og udskrevet 772 gange.

Kebab med smørelse  -  2009-10-06 13:28:41
Den er mega god med ekstra smør og ostehovedet

  -  2010-09-19 15:30:43
nem at bage :D

  -  2011-06-21 21:01:49
Også godt med 200 g grahamsmel i :-)