EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Amerikansk ostekage

Antal:
Pers.
Ret : Kager i form

Ingrediens : Oste

Oprindelsesland : USA - Amerika - Amerikansk - Amerikanske

Indsendt : 2003-04-09

Amerikansk ostekage 4 Amerikansk ostekage 1 Amerikansk ostekage 2 Amerikansk ostekage 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Digestive kiks 1 Digestive kiks vejer ca. 12 gram.
1 tsk. Kanel, stødt * 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
500 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
    1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
  Pynt: 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
  bær eller frugt til pynt (f.eks. kiwi eller jordbær) 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Forklaring:

Tænd ovnen på 175 grader C alm. ovn.

Knus kiksene. Bland krummerne med smeltet smør og kanel. Tryk massen ud i en tærteform (ca. 27 cm i diameter) op af siderne. Bag skallen i 5 min.

Brug håndmikser og pisk osten. Rør æg, sukker og vanillesukker i. Hæld massen i skallen og bag den i 45 min.

Afkøl kagen og sæt den i køleskab til servering.



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 22509 (5359 kcal)
KJ pr. Pers. 2813 (669 kcal)
Vægt ialt 1600 gram
Vægt pr. Pers. 200 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1406 KJ (334 kcal)
Protein 4.9 gram
Fedt 25.1 gram
Kulhydrat 22.4 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.9 (143 stemmer)

Opskriften er vist 173737 gange,
og udskrevet 7880 gange.

Betina  -  0000-00-00 00:00:00
Den er virkelig lækker!.. Alle er vilde med den.. Uden pis, rigtig, rigtig go..

Henny  -  0000-00-00 00:00:00
vi har lavet den på teknisk skole, og alle var helt vilde med den, selv jeg, som normalt ikke kan li ostekage

Else  -  0000-00-00 00:00:00
Lyder lækkert... jeg laver en prøve nu - men bliver i tvivl - skal "kagen" af formen når den skal afkøles?

Line  -  2007-06-24 12:45:58
Smager lækkert med frugt til. Enten frisk eller som sovs...

Sofie  -  2007-08-12 17:32:17
Haps den er lækker med brombær plukket direkte fra haven:)

Charlotte  -  2007-09-17 08:48:22
Den er rigtig god også til ikke oste spiser

LINE  -  2007-10-05 18:05:46
den super god smager kanon godt*

samira  -  2007-11-07 20:01:26
jeg vil gerne lave det det ser lækkert ud.

karim  -  2007-11-23 10:00:01
min datter er vild med den:-) nem og lækker!

Mai  -  2008-01-23 19:01:06
Kan man ikke undvære kanel? Det er ikke lige det bedste jeg ved.

Dennis  -  2008-03-08 10:41:03
En yderst velsmagende kage. Tak for opskriften!..

Signe.  -  2008-05-30 14:35:48
Smager den meget af ost?

AD  -  2008-07-24 10:38:31
Har tit lavet denne kage og serveret den med kivi i skiver på toppen og lavet hindbær most i cremefraice med vanilie og sukker...stort hit hver gang.

Karen  -  2009-01-15 09:51:41
Kan kagen fryses??

OF  -  2009-02-02 12:48:25
Undskyld, men hvad skal piskefløden ( skum ), skal den lægges på kagen, eller spises til.

betinna  -  2009-02-03 16:25:21
simpelthen den bedste cheescake ever. mig og min søde veninde var helt vilde med den.!

Betina  -  2009-03-01 20:18:32
Efter kagen har bagt de der 45 min, så prøv at dække kagen igen med creme fraise og så stil på køl, smager fantastisk...

Steffen Bramsgaard  -  2009-06-01 17:00:28
Ja, jeg blev meget populær da jeg serverede den. En fantastisk lækker kage, og vi skal helt sikkert have den igen, skal dog prøve at lave den fedtfattig.

Cæcilie og josephine  -  2009-09-05 19:29:43
først så tror man at det er forkert, med sådan en flydende ost, men så finder man ud af at det er rigtigt. Lettere dårlig beskrivende opskrift. Men god kage.

mini  -  2009-12-12 16:20:46
Mmmmmmmmmmmmmh folkens det er den bedste kage jeg nogensinden har smagt!.... I kommer ikke til at fortryde det, og den er mega nem at lave.... Top10 her fra....

Elsker kage  -  2010-01-23 15:18:10
Kommentar til OF. Når kagen er afkølet lægges skummet ud over kagen, men det kan self. også bare spises til.

Min's  -  2010-03-07 18:11:07
Den er rigtig lækker, selvom jeg ikk' så godt kan lide ost...

malte   -  2010-07-10 14:26:18
abselut der bedste kage ever, kan varmt anbefales også til dem der ik er ligeee så vilde med ost, jeg synes at det er den bedste kage. virkelig nem at lave og smager degeligt, min ven der ellers hader al slags ost elsker den(: jeg har lavet den omkrig 10-20 gange og elsker den stadig.(::

Eva  -  2010-07-25 13:32:21
Meget dejlig kage, gæsterne var SÅÅÅ imponerede - og så er den så let at lave ;) Næste gang, jeg bager den vil jeg forsøge at skære ½ dl. sukker fra da den er lige sød nok for mig.. Vi pyntede kagen med flødeskum blandet med med cremefraiche og vaniliekorn og så alle de friske blåbær, der kunne ligge.

Helene----  -  2010-09-15 11:02:49
kan den godt fryses?????

Maja  -  2010-10-20 20:47:56
Kan man godt lave den uden digistive kiks? Altså med mariekiks istedet?

  -  2010-10-26 18:28:53
er det nok på 190 grader i varmlufts ovn på 40 min??

K.Fl.  -  2011-04-13 19:05:58
Lyder ´lækkert - nu vil jeg også prøve selvom jeg ikke til ost:)

  -  2011-07-23 08:32:07
Helt fantastisk kage - jeg lavede min topping med pisket fløde og jordbær så det blev jordbærskum perfekt kage!!!

rager det dig  -  2011-08-09 20:08:35
Den smager OVERHOVEDET ikke af ost! Den smager af sukker (lyder en anelse kvalmt, men den er virkelig lækker) og man kan sagtens undvære kanel. Jeg har aldrig brugt kanel, og det tænker man altså ikke over :)

  -  2011-08-11 00:00:01
Jeg har prøvet den men kan ikke få krummerne til at blive op af kanterne.

  -  2012-02-06 22:39:22
Rigtig god kage, der er nem at lave. Jeg puttede lidt mindre sukker i, da jeg foretrækker den mindre sød. Man kan også godt erstatte noget af flødeosten med friskost, for at gøre kagen lidt syrlig.

Simon  -  2012-02-16 21:04:18
Kan ikke lade være med at tænke hvornår jeg skal have et stykke mere...

Christina 22.02.2012  -  2012-02-22 20:31:06
Virkelig god :) har kommet lidt hindbær i fløden så det blev til hindbær skum... så godt :)

Mette  -  2012-04-05 17:41:54
Den står og dufter i min oven... - Få min. tilbage! (-:

Simon  -  2012-04-28 14:41:17
Med eller uden frugt.... BEDSTE KAGE NOGENSINDE! En 12'er herfra!

Christina  -  2012-05-05 23:26:47
Elsker den ostekage og alle er vilde med den.

Birgit W  -  2012-05-15 20:03:45
Fantastisk kage,brugte dog mindre sukker og det gjorde bestemt ikke noget. Lækker lækker læææææææææææker :))

street mads  -  2012-05-24 19:44:14
lyder mega lækkert er ved og lave den med creme fraice og moste hindbær oven på istedet for flødeskum...

f.k  -  2012-06-25 19:14:09
kommer revet choko på toppen, top lækkert

Benthe  -  2012-07-08 08:54:22
Man kan sagtens undlade kanel, og bruge en anden smagsgiver istedet, feks. lidt reven citron/appelsinskal, vanille eller måske lidt revet chokolade.

Louise  -  2012-07-23 13:26:41
Super god kage - mangler dog lidt smag. Jeg vil tilsætte noget citron og ekstra vanilje og kanel næste gang, og så vil jeg lave mere fyld, da det blev et rimelig tyndt lag :-)

Putte  -  2012-08-25 16:29:22
Har lavet denne fantastiske kage flere gange. Og den er perfekt til os der ikke er vilde med traditionelle ostekager. Bør helt bestemt prøves.

anders hansen  -  2013-02-13 14:40:31
hvor længe skal den stå før den kommer på køl?

  -  2013-02-20 18:15:15
Mmm skal fløden piskes til fløde skum el hvad skal den bruges til

[email protected]  -  2013-02-20 18:16:58
Skal fløden piskes til flødeskum og puttes ovn på kagen og så frugten til sidst

Agnes  -  2013-06-29 18:26:03
Den er bare superlækker! Og også meget nem at lave. Denne opskrift er blevet en skat i min husholdning. :-)