EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Alternativ tærtedej

Antal: 1 Portion

Ret : Kager i form

Ingrediens : Mel

Indsendt : 2004-03-10

Alternativ tærtedej 4 Alternativ tærtedej 1 Alternativ tærtedej 2 Alternativ tærtedej 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

OBS!!! OBS!!! OBS!!!
Vær opmærksom på at færdige produkter kan indeholde gluten. Så husk at læse deklarationen. Brød, pasta og rasp indeholder normalt gluten, men kan skaffes uden, og er derfor ikke fjernet fra denne kategori.
Se mere om glutenallergi og glutenfrie opskrifter her

Ingredienser:
80 g.rismel
80 g.majsmel
80 g.hirsemel
125 g.mælkefri margarine
0.5 tsk.salt
0.5-1 kopvand
 
Forklaring:

Margarinen smuldres i melet. Salt og vand tilsættes. Dejen æltes til den bliver fast og stilles i køleskabet i ca. 30 min. Herefter beklædes en smurt tærteform med dejen. Bages ved 200 grader C. alm. ovn i 30-40 min.

Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 5.3 (24 stemmer)

Opskriften er vist 52104 gange,
og udskrevet 623 gange.

cammo  -  0000-00-00 00:00:00
rigtig god

jetteirene  -  2009-05-04 12:19:45
virker som en ok opskrift, men vejledningen er mangelfuld, med den lange bagetid må den da være med fyld, kunne godt bruge forslag til det. skal tærtedejen forbages? og hvor længe, evt størrelsen på tærteformen.En uerfaren husmor/far ville få problemer og en del spørgsmål....

Per  -  2011-01-22 13:56:49
Mener at 1 kop er 2 dl. så vandet burde havde været 1-2 dl. Vi brugte dog kun knapt 1 dl. for at dejen kunne hænge sammen, dem blev ok at rulle ud. Vi bagte den i et 23 cm. diameter tærtefad, og det 3. lille billede er efter 15 minutter (forbagning) Det store billede er efter 35 minutter og da er tærtebunden godt færdibagt. Hvis du ønsker at bruge tærtedejen til dessert bør saltet skiftes ud med sukker. Tærtebunden var meget porøs og smuldrede kraftigt.