Debat forum



Semuljegryn


Fra   :  Anette Bossen

Dato : 2009-01-12
Vist   :  2155 gange
Hej. Jeg har fundet en gammel opskrift på russisk dessert, som jeg har fået lyst til at prøve. Men..... i opskriften skal der bruges "semuljegryn". Det finder jeg desværre ikke nogen steder. Er der nogen der ved hvad det er, og hvad det evt. også kan hedde?
Med venlig hilsen
Anette Bossen


Kommentar
Fra   :  Anne Jensen

Dato:
2009-01-14
Jeg tror det hedder Semulina på engelsk og kan ofte fås i indvandrerbutikker.


Kommentar
Fra   :  

Dato:
2009-02-09
Mannagryn....



Kommentar
Fra   :  Kirsten

Dato:
2009-03-02
Enten er det mannagryn eller maizena.


Kommentar
Fra   :  jensen.brutus.willy

Dato:
2009-03-02
Hej Anette.!
Du er jo blevet helt forfordelt med kommentarer,så jeg vil kun give dig en opskrift.

Budding af Semuljegryn.



125 g semuljegryn

1 kop rom

2 liter mælk

hakkede mandler

1 kop sukker

2 æggehvider



Rør 125 g semuljegryn ud i en kop rom og lidt af mælken til jævning. Resten af mælken koges med de skoldede, hakkede mandler og en kop sukker; når den koger, hældes jævningen deri, og grøden koger 20 Minutter - den skal være tynd -, gryden løftes af varmen, og 2 stiftpiskede hvider røres deri; når den er svalet lidt, hældes den op i en skål og spises kold med saftsovs.

Tilbage



Kommentar
Fra   :  karina

Dato:
2009-03-02
Hej det smager pragtfuldt med mannagryn




Her kan du indlægge en kommentar til dette emne.

Dit navn Navn

Din kommentar





Tilbage til kategori "Diverse"Debat forum hovedmenu