Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Ugemadplan

      Ugens opskrifter



      Brugerservice

      Debat forum

      Teknik

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      Links















Debat forum



Semuljegryn
Fra   :  Anette Bossen

Dato : 2009-01-12
Vist   :  1153 gange
Hej. Jeg har fundet en gammel opskrift på russisk dessert, som jeg har fået lyst til at prøve. Men..... i opskriften skal der bruges "semuljegryn". Det finder jeg desværre ikke nogen steder. Er der nogen der ved hvad det er, og hvad det evt. også kan hedde?
Med venlig hilsen
Anette Bossen

Kommentar
Fra   :  Anne Jensen

Dato:
2009-01-14
Jeg tror det hedder Semulina på engelsk og kan ofte fås i indvandrerbutikker.

Kommentar
Fra   :  

Dato:
2009-02-09
Mannagryn....


Kommentar
Fra   :  Kirsten

Dato:
2009-03-02
Enten er det mannagryn eller maizena.

Kommentar
Fra   :  jensen.brutus.willy

Dato:
2009-03-02
Hej Anette.!
Du er jo blevet helt forfordelt med kommentarer,så jeg vil kun give dig en opskrift.

Budding af Semuljegryn.



125 g semuljegryn

1 kop rom

2 liter mælk

hakkede mandler

1 kop sukker

2 æggehvider



Rør 125 g semuljegryn ud i en kop rom og lidt af mælken til jævning. Resten af mælken koges med de skoldede, hakkede mandler og en kop sukker; når den koger, hældes jævningen deri, og grøden koger 20 Minutter - den skal være tynd -, gryden løftes af varmen, og 2 stiftpiskede hvider røres deri; når den er svalet lidt, hældes den op i en skål og spises kold med saftsovs.

Tilbage


Kommentar
Fra   :  karina

Dato:
2009-03-02
Hej det smager pragtfuldt med mannagryn



Her kan du indlægge en kommentar til dette emne.

Dit navn Navn

Din kommentar





Debat forum hovedmenu


Alle nye indlæg læses igennem inden de bliver synlige på siden, så fortvivl ikke når dit indlæg ikke kommer frem med det samme.