Debat forum



Kødmørning!


Fra   :  Patrick!

Dato : 2013-01-06
Vist   :  1792 gange
Hej, i Panelet.
Det er min erfaring, at skinkeschnitzler er billige; men også besidder en tendens til at blive hårde ved tilberedning!
Jeg vil nu forsøge at mørne ve marinering!
Skinkeschnitzler lagt i lag mellem æbler i skiver, lidt peberrod, rå løg og en smule balsamico.
Natten over i køleskab, vendes et par gange!

Hvad mener Panelet om dette??

Hilsen;


Kommentar
Fra   :  Shc

Dato:
2013-01-11
Det lyder fornuftigt.


Kommentar
Fra   :  hvorup

Dato:
2013-01-14
Marinering er altid en god ting, og det mørner rent faktisk kødet. Men er kødet skåret langs fibrerne og ikke på tværs, kan dette også have betydning for mørheden.


Kommentar
Fra   :  hvorup

Dato:
2013-01-14
Jeg har et problem, og ved ikke hvordan jeg kontakter Netkalorien. Hver gang jeg logger på kommer der en advarsel på hele siden, jeg vil derfor gerne vide om det er et generelt problem, eller om det kun er min computer

Bjørn Hvorup



Kommentar
Fra   :  Gap

Dato:
2013-02-15
Hej jeg banker dem gerne med kødhammeren og de skal kun steges 3min på hver side.



Kommentar
Fra   :  Caresten Petersen

Dato:
2013-03-28
Kan være du steger dem for længe, så bliver de hårde, prøv at trykke på dem når du steger dem, de skal give lidt efter når de er færdige.


Kommentar
Fra   :  Netkalorien.dk

Dato:
2014-12-02
Hej Bjørn...du kan bare skrive til os på [email protected], så er vi klar til at hjælpe dig :)




Her kan du indlægge en kommentar til dette emne.

Dit navn Navn

Din kommentar





Tilbage til kategori "Diverse"Debat forum hovedmenu