forende midterstykke skinkestykke
Kæbeklump hoved Kæbeklump Svinemørbrad
Kæbeklump Svinemørbrad Mørbrad Royal
forende Midterstykke Skinke
Nakkekam Nakkefilet Svinekam Filet Royal Stegestykke Helt revelsben Inderlår Skinkeschnitzel
Nakkekotelet Svinekotelet Medaljon Sauté-skive Hamburgerryg Revelsben Stegestykke i skiver Bacon Skinkesteg Skinkeculotte
Bov Rullesteg Bovblad Kogestykke Ribbenssteg Slag Rullepølse/rullesteg Klump Skinke bites Skinkeflanks
Bovsteak Ribsteak Kogestykke i skiver Bacon Røget Skinke Skinkemignon
hakket kød overskrift Ben & skank Indmad Tern og strimpler generelt
Hakket kød Hakket kød
Nøgleben Ribben Tern & strimler Tern & strimpler
hakket kød 3-6 Hakket kød 8-12 hakket kød 16-18 Nøgleben Ben Ribben Hjerte Lever Tunge Tern og strimler tern Tern og strimler strimler tykke Tern og strimler strimler tynde
hakket kød 8-12
Skank Nyre Svinenet
Hakket kød Hakket kød Tern & strimpler
Tern & strimpler
Hakket kød Tern & strimpler